2012-05-18 22:56:04
Φωτογραφία για CNN: Ευρωπαϊκή κρίση, μήπως να ακυρώσω το ταξίδι μου;
Αν θα πρέπει να ακυρώσει το ταξίδι του στην Ευρώπη αναρωτιέται ο δημοσιογράφος του CNN και όχι άδικα, αφού πλέον... η κρίση στην Ευρώπη παίζει στα πρώτα θέματα των δελτίων ειδήσεων παγκοσμίως.

Κάνοντας μια αναφορά στην Τουρκία και λέγοντας ότι η τουρκική λίρα έχει υποτιμηθεί στο 1/1000 της αξίας της σε σχέση με πριν 10 χρόνια έναντι του δολλαρίου συνεχίζει αναφέροντας τα γεγονότα που ταλανίζουν την Ελλάδα.Οι ταξιδιώτες ακυρώνουν τα ταξίδια τους φοβούμενοι την αστάθεια που προκύπτει από την έλλειψη σταθερής διακυβέρνησης που θα οδηγήσει σε οικονομική αστάθεια αλλά περισσότερο την περίπτωση να δημιουργηθούν βίαια επεισόδια.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο περιστατικό της περασμένης Δευτέρας που χιλιάδες Ελλήνων καταθετών υπό καθεστώς πανικού απέσυραν 800 εκατομμύρια ευρώ από τις τράπεζες γεγονός που κατά το CNN οφείλεται στους μεγάλους φόβους για χρεωκοπία.Μέσα σε όλα αυτά δεν χάνουν βέβαια την ευκαιρία να προσθέσουν ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα πτωχεύσει, θα γίνει ένας πολύ φτηνός τουριστικός προορισμός. Εμείς θα πούμε ότι τα όρνεα άρχισαν να περιτριγυρίζουν το πτώμα.
karfo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ