2012-05-18 18:51:08
Φωτογραφία για Έμφαση στην καθημερινότητα του πολίτη από το υπουργείο Μεταφορών
Η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη αποτελεί κυρίαρχο και πρωταρχικό στόχο όλων των συγκοινωνιακών φορέων και επιχειρήσεων, επισήμανε ο υπηρεσιακός υπουργός... Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σίμος Σιμόπουλος, ο οποίος είχε την Παρασκευή συνάντηση με τους προέδρους και διευθύνοντες σύμβουλους των εποπτευόμενων από το υπουργείο συγκοινωνιακών φορέων και οργανισμών.

Στο πνεύμα αυτό, πρόσθεσε ο κ. Σιμόπουλος, θα φροντίσουμε με κάθε τρόπο να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία, η βελτίωση των μεγεθών, αλλά και η ανάπτυξη των οργανισμών, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών τους, επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου και των εργαζόμενων.

Στη συνάντηση, που έγινε παρουσία του γενικού γραμματέα Μεταφορών Αριστείδη Μπουρδάρα και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της διοίκησης του ομίλου ΟΣΕ, των αστικών συγκοινωνιών, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ), ο κ. Σιμόπουλος ζήτησε ενημέρωση για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι συγκοινωνιακοί φορείς και κάλεσε τις διοικήσεις τους να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους, στην κατεύθυνση της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών τους στο κοινωνικό σύνολο. 
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ