2012-05-18 13:21:02
Φωτογραφία για ΜΕΣΙΝΑ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Εδώ και έναν χρόνο ο Έτορε Μεσίνα βρίσκεται στο ΝΒΑ, αλλά παρακολούθησε τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.

Ο Ιταλός προπονητής που είναι βοηθός στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς, κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις Αμερικανού δημοσιογράφου και μίλησε για το επίτευγμα των ερυθρόλευκων, την ανατροπή στον τελικό και την ανάδειξη των μικρών από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Για την ανατροπή: «Με την ΤΣΣΚΑ το 2009 στο Βερολίνο είχαμε κάνει ανατροπή 20 πόντων στον τελικό με τον Παναθηναϊκό και χάσαμε το τελευταίο σουτ που θα μας έδινε τη νίκη με τον Σισκάουσκας. Ήμασταν πολύ κοντά να κάνουμε ό, τι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία».

Για το τι έπαιξε ρόλο και από το -19, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατέκτησε τον τίτλο: «Ήταν πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό που επέστρεψε από το -13 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου Και μόλις ξεκίνησε το τέταρτο μείωσαν στους 10, έχοντας να καλύψουν έναν πόντο το λεπτό. Αν η ΤΣΣΚΑ είχε αποτρέψει αυτά τα σημεία θα είχε νικήσει εύκολα».

Για την απόφαση του Ντούσαν Ίβκοβιτς να χρησιμοποιήσει τους 22χρονους παίκτες του τη στιγμή που έχανε με μεγάλη διαφορά: «Είναι πολύ ενδιαφέρον. Ίσως ήταν από απελπισία, αλλά τελικά αποδείχθηκε μια εξαιρετική απόφαση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ