2012-05-18 12:57:26
Φωτογραφία για O Billy Bob Thornton είναι περήφανος για την Angelina
O Billy Bob Thornton δήλωσε περήφανος για τον τρόπο που η Angelina Jolie χειρίζεται τη ζωή της Ο ηθοποιός δηλώνει εντυπωσιασμένος με τον τρόπο που η Jolie καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένειά της και πιστεύει ότι ο Brad είναι τέλειος για αυτή.

Όπως έγραψε στο νέο του βιβλίο: «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και πάντα θα είμαστε. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που χειρίζεται την οικογένειά της. Είναι τέλεια για τον Brad και ο Brad είναι τέλειος για αυτή. Τους υποστηρίζω εκατό τοις εκατό. Η Angie είναι ένα μικρό κορίτσι και μια γυναίκα και μια έφηβη και ένα φάντασμα, όλα σε ένα».

Αποδεικνύοντας την καλή τους σχέση, η Angelina έγραψε στον πρόλογο του βιβλίου: «Έχει απαράμιλλο χιούμορ. Μπορεί να σε κάνει να γελάς μέχρι που να πονέσει το πρόσωπό σου. Το να είσαι μαζί του είναι σαν να είσαι με κάποιο τρελό μαθηματικό. Συνεχώς μετράει και επαναλαμβάνει. Κάποιοι άνθρωποι τα καταφέρνουν να μην ακούν τις φωνές μέσα στο κεφάλι τους. Αυτός δεν μπορεί. Και εγώ, και όλοι όσοι τον ξέρουν καλά, τον αγαπάμε γι’ αυτό».

fashionlove.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Oι 25 επίλεκτοι του Σάντος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Oι 25 επίλεκτοι του Σάντος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ