2012-05-18 12:47:15
Φωτογραφία για ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Ο ΜΑΡΤΙΝΕΘ - ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ Ο ΚΟΥΠΕΡ...
Οι επαφές του Ολυμπιακού για το νέο προπονητή είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τον Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ενώ στα εξετάζονται και άλλοι «Ισπανοί», όπως ο Πιέλ και πάντα υπάρχει η σίγουρη λύση Κούπερ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξακολουθεί να περιμένει τα αποτελέσματα των επαφών που έχουν οι συνεργάτες του με τους προπονητές στο πρότυπο Βαλβέρδε και δεν βιάζεται για την τελική του απόφαση, αφού θέλει να υπάρξει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Χουάν Ιγνάσιο Μαρτίνεθ, ο οποίος ψηφίστηκε σε γκάλοπ της Marca τρίτος καλύτερος προπονητής στην Ισπανία πίσω από Μουρίνιο και Γκουαρντιόλα, είναι σε πρώτο πλάνο. Ο Ολυμπιακός περιμένει τις επαφές του με τη Λεβάντε, η οποία του έχει κάνει χαμηλή πρόταση ανανέωσης. Ο ίδιος έχει διαμηνύσει μέσω του εκπροσώπου του ότι ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό, αφού υπάρχει και η σίγουρη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο που υπάρχει και το αγκάθι της ρήτρας στο συμβόλαιό του σε περίπτωση που το σπάσει φέτος.


Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάντα και τις περιπτώσεις του Σαντοβάλ και του Ντζούκιτς από την ισπανική αγορά, αλλά και του Κλοντ Πιέλ που είναι πάντως αρκετά ακριβός για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Μαρινάκης είχε την καλύτερη εντύπωση για τον Κούπερ όταν τον είχε "κλείσει" πέρσι σε περίπτωση που δεν έμενε ο Βαλβέρδε, οπότε δεν βιάζεται. Οι περισσότερες εισηγήσεις πάντως από τους συνεργάτες του είναι να εξαντλήσει η ομάδα τις άλλες περιπτώσεις και μετά να πάει στον Αργεντίνο ο οποίος είναι σε αναμονή και έτοιμος να έρθει να υπογράψει εφόσον κληθεί.

Εξελίξεις ίσως υπάρξουν στις επαφές του προέδρου του Ολυμπιακού στο Μόναχο όπου θα βρεθεί μαζί με Κοβάσεβιτς και Βρέντζο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρόταση 3.0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρόταση 3.0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ