2012-05-18 12:46:02
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη για τα κόμματα και τα ψέματά τους
Μέσα στο χάος της παραπληροφόρησης, των πληρωμένων δημοσιευμάτων και ειδήσεων, πρέπει να πληροφορήσουμε και να εξηγήσουμε στους φίλους μας, στους συγγενείς μας, ή όπου έχει την δυνατότητα ο καθένας ότι N.Δ + Ντόρα + Λαος + Δράση + Τζήμερος = Μας λένε ότι είναι το κεντροδεξιό ευρωπαϊκό τόξο που θα δει τις ατέλειες του καλού μνημονίου (όλοι αυτοί είναι υπέρ του και το θεωρούν καλό για την χώρα μας), θα παλέψουν να τις διορθώσουν, αν το επιτρέψει η Μέρκελ, γιατί αν δεν τα καταφέρουν, θα μας λένε πάντα το επιχείρημα ότι υπάρχει ο κίνδυνος εξόδου από το Ευρώ. Αυτοί βεβαίως έκαναν τα ανθρωπίνως δυνατά αλλά η αδιαλλαξία των Ευρωπαίων και οι κακοί χειρισμοί του Πασόκ δεν τους επέτρεψαν να πετύχουν πολλά πράγματα.

Η εξαθλίωση θα συνεχιστεί, ο κόσμος θα πεινάει, οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να κλείνουν, η περιβόητη ανάπτυξη δεν θα έρχεται, αλλά αυτοί θα αποτελειώσουν το έργο που ανέλαβαν από την Μέρκελ. Την οικονομική παράδοση της Ελλάδας.


Σύριζα + Δημαρ + Οικολόγοι = Το μόνο σωστό που λένε είναι η καταγγελία του μνημονίου, αλλά αν δείτε τι λένε για την μετά μνημονίου εποχή, θα φρίξετε, ανεδαφικές αριστεριστικές ασυναρτησίες, που λέγονται όταν πίνει μια παρέα καφέ για να περάσει η ώρα, αλλά μέχρι εκεί.

Το χειρότερο τους όμως δεν είναι αυτό, το χειρότερο τους είναι ότι απεχθάνονται την πατρίδα, την Ελλάδα μας, τους Έλληνες (κατ’ αυτούς δικαιώματα δεν έχει αυτός που σε φιλοξενεί αλλά μόνο αυτός που φιλοξενείται, αυτός που φιλοξενεί έχει μόνο την υποχρέωση να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του φιλοξενούμενου), κοιτάξτε τι λένε για τα εθνικά μας θέματα, Σκόπια, Τουρκία κλπ. Αλλά από άθεους, οι οποίοι αποστρέφονται τον Χριστιανισμό και την πατρίδα μας, μπορείτε να φανταστείτε τι παιδεία θα προσφέρεται στα παιδιά μας.

Για το Κ.Κ.Ε ουδέν σχόλιο, τι να πω? Όποιος βλέπει και ακούει την Παπαρήγα και τα στελέχη της αντιλαμβάνεται πώς να τους αντιμετωπίσει.

Φόβος για έξοδο από το Ευρώ = Όποιος μπορεί ας ανατρέξει στα δημοσιεύματα και στις ειδήσεις πριν τις εκλογές της 6ης Μάιου, τα μνημονιακά κόμματα πανηγύριζαν για το κούρεμα του χρέους και για την νέα Ελλάδα που παραδίδουν (βεβαίως έλεγαν ότι αν δεν ψήφιζαν το μνημόνιο 2, δεν θα είχαμε φάρμακα, γάλατα για τα παιδιά, θα μας έδιωχναν από το Ευρώ κλπ).

Τώρα μετά την αντιμνημονιακή ψήφο του λαού, όλα άλλαξαν, από το Ευρώ δεν μπορούμε να φύγουμε γιατί είμαστε ακριβοί σε περίπτωση χρεωκοπίας μας, το μνημόνιο πράγματι χρειάζεται αλλαγές και τροποποιήσεις, η Ευρώπη ε ήταν λίγο παραπάνω αυστηρή απέναντι μας. Μια μεγάλη προδοσία.

Προσέξτε τους πολύ, το αστείο τελείωσε, τώρα πρέπει να ψηφίσουμε με γνώμονα το μέλλον των παιδιών μας και την Ελλάδα που θα τους παραδώσουμε. Κριτήριο πρέπει να υπάρχει μόνο ένα, μία Ελεύθερη, Δυνατή, Ανεξάρτητη, Ελλάδα.

Δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν ξέραμε, όλοι ξέρουμε τώρα.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ