2012-05-18 01:40:04
Φωτογραφία για Οι πραγματικοί λόγοι που δεν θα έρθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα μέχρι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου
Είναι πάρα πολύ απλό γιατί δεν θέλει να ξαναεμφανιστεί το ΔΝΤ και η Τρόικα στην Ελλάδα κατά την προεκλογική περίοδο πριν από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Πρώτον, διότι δεν χρειάζεται να εμφανιστούν, αφού στην ουσία δεν έχουν φύγει, αφού υπάρχουν μόνιμοι αντιπρόσωποι τους στη χώρα μας, που έχουν «συνεργασία» με κρατικούς φορείς και επιβλέπουν την εκάστοτε κυβερνητική πολιτική να ταιριάζει με τις «δεσμεύσεις» μας.

Δεύτερον, οι λόγοι είναι καθαρά πολιτικοί! Δεν θέλουν να εμφανιστεί η τρόικα στην προεκλογική περίοδο, για να μην εξοργίσει ακόμη περισσότερο τον Έλληνα εργαζόμενο, τον Έλληνα άνεργο, τον Έλληνα συνταξιούχο, τον Έλληνα που έχει μειωθεί ο μισθός του ή η σύνταξή του, τον Έλληνα που νιώθει ότι έχει ξεφτιλιστεί κάτω από την κυριαρχία αυτής της ηγεμονίας, τον Έλληνα που έχει χάσει την εθνική του κυριαρχία, την εθνική του αξιοπρέπεια, την εθνική του περηφάνια.

Είναι καθαρά πολιτικοί οι λόγοι. Για να μην προκαλέσουν τον κόσμο, και τον σπρώξουν έτσι να ψηφίσει και πάλι αντιμνημονιακά. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θέλει να έρθει το ΔΝΤ και η τρόικα στην Ελλάδα κατά την προεκλογική περίοδο.

Έλληνες, μην τρώμε πολιτικό κουτόχορτο! Είναι ανθυγιεινό!

sakis-salos.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ