2012-05-17 23:59:14
Φωτογραφία για ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΚΛΗΣΗ 7 ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ
Με την κλήση επτά ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στην τελική φάση του Euro 2012, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό έσοδο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesport.gr".

Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έξι παίκτες του Ολυμπιακού στην Εθνική (Τοροσίδη, Αβραάμ, Μανιάτη, Χολέμπας, Φετφατζίδη και Μήτρογλου), ενώ στη διοργάνωση θα λάβει μέρος και ο Μέλμπεργκ με την Εθνική Σουηδίας.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία πριμοδοτεί τους συλλόγους ανά ημέρα συμμετοχής κάθε παίκτη στην προετοιμασία της Εθνικής και φυσικά στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός δίνοντας 7 παίκτες του για ένα μήνα (από τις 22 Μαϊου έως τουλάχιστον στις 19 Ιουνίου που τελειώνει η πρώτη φάση), θα εισπράξει ένα ποσό που θα ξεπερνά το 1,5 εκ. ευρώ.

Εάν φυσικά η Εθνική ομάδα της Ελλάδας ή της Σουηδίας, προχωρήσει στα νοκ άουτ παιχνίδια, το ποσό αυτό θα αυξηθεί.

Συνολικά η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να δώσει φέτος στους συλλόγους περίπου 100 εκ. ευρώ ως αποζημίωση για τη συμμετοχή των παικτών τους στη διοργάνωση στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Το πως ακριβώς θα μοιραστούν τα ποσά δεν έχει αποσαφηνιστεί, αλλά σίγουρα τα χρήματα που θα πάρει ο Ολυμπιακός με επτά διεθνείς είναι αξιοσέβαστα, αρκεί βεβαίως όλα να πάνε καλά, να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός και η Εθνική να πάει όσο πιο μακριά γίνεται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
2013 BMW 1-Series 3-door photo gallery
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
2013 BMW 1-Series 3-door photo gallery
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ