2012-05-17 23:40:27
Φωτογραφία για «Σαν την Ελλάδα, φίλε, πουθενά!»
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξήγησε στο gazzetta.gr πώς ένιωσε, όταν οι πέτρες έσκασαν στο λεωφορείο, αλλά και πόσο πιο επικίνδυνη είναι η Ελλάδα από Βενεζουέλα κι Ιράκ!

«Μου είπαν ότι στη Βενεζουέλα είναι επκίνδυνα (σ.σ. θα είναι παρών με τη Λιθουανία στο Προολυμπιακό Τουρνουά), πραγματικά επικίνδυνα και πρέπει να πάμε εκεί, αλλά σαν την Ελλάδα, φίλε, πουθενά! Λένε ότι η Βενεζουέλα είναι πέντε φορές πιο επικίνδυνη απ' το Ιράκ, φαντάσου η Ελλάδα» είπε χαριτολογώντας ο «Σάρας», που γλίτωσε απ' τα θραύσματα του ενός τζαμιού, επειδή καθόταν... απλώς εκεί όπου έσκασε η μία πέτρα, για να βρουν τα θραύσματα τον Στράτο Περπέρογλου στην απέναντι πτέρυγα, ενώ η άλλη πέτρα προσγειώθηκε στα πόδια του Ίαν Βουγιούκα, για να βρουν τα θραύσματα τον Στίβεν Σμιθ.

Ως πατέρας δύο παιδιών πια ο Λιθουανός γκαρντ αντιλαμβάνεται διαφορετικά αρκετές καταστάσεις κι αυτή είναι ανάμεσά τους.

«Όταν έχεις δύο μικρά πλασματάκια, που εξαρτώνται από σένα, έχεις άλλα συνασθήματα, κάνεις άλλες σκέψεις. Ήταν σοκαριστικός ο θόρυβος, νιώσαμε ότι μας επιτίθενται» συμπλήρωσε.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ