2012-05-17 09:00:06
Φωτογραφία για Οι δημοσιογράφοι θα... φιμώσουν τις εκλογές; Ξεκινούν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες!
Από τις 28 Μαΐου κι έπειτα, όλα τα ιδιωτικά κανάλια, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί κι οι εφημερίδες μπαίνουν σε ρυθμούς επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών διαρκείας μέχρι τις εκλογές Όλα δείχνουν ότι η ΕΣΗΕΑ ετοιμάζεται να πάρει, επιτέλους, σοβαρά στα υπ' όψιν της την απόφαση των μελών του Μεικτου Συμβουλίου, για άμεση έναρξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών διαρκείας σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, εξαιρουμένου της ΕΡΤ, προκειμένου οι πολίτες να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα. Η εισήγηση του Διασωματιακού (που υιοθέτησε την απόφαση, όμως δεν είναι όργανο) φαίνεται ότι βρίσκει πρόσφορο έδαφος μες στην Ένωση όχι όμως στην συντριπτική πλειοψηφία, δυστυχώς.

Όπως πληροφορούμαστε, στο planet-greece, για ακόμη μία φορά ο Παναγιώτης Ράμμος (ως... φερέφωνο του ΚΚΕ) με τον Γιώργο Φιλιππάκη αντέδρασαν, αφού επί της ουσίας δε θέλουν να κλείσει ο Ριζοσπάστης προεκλογικά!

Όπως αντέδρασαν και οι Τσαλαπάτης - Κανέλης, οι οποίοι θέλουν να κάνουν τα πάντα εκτός από το να απεργήσουν οι εργαζόμενοι διεκδικόντας συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Η σημερινή μέρα θα έχει πολλές εξελίξεις.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ