2012-05-17 07:43:18
Φωτογραφία για Καλόγριες -μαϊμού σε Λαϊκή της Νεάπολης
Τρείς αθίγγανες μεταμφιεσμένες σε καλόγριες εντοπίστηκαν από άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας και συνελήφθησαν σήμερα σε λαϊκή αγορά του δήμου Νεάπολης-Συκεών να πωλούν αντικείμενα θρησκευτικής λατρείας.(εικόνες,κομποσκίνια κλπ) στο πλαίσιο , όπως ανακοινώθηκε, της προστασίας των καταναλωτών και της υγιούς αγοράς.

Οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποιούσαν περιπολία στους χώρους της λαϊκής αγοράς, όταν οι αθίγγανες άρχισαν να απομακρύνονται με ταχύτητα στη θέα των αστυνομικών.

Αυτοί τις ακινητοποίησαν μετά την καταδίωξή τους, για να καλέσουν στη συνέχεια την ΕΛΑΣ, άνδρες της οποίας τις συνέλαβαν και τις οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

όπως αναφέρει ο Δήμος, από την εξακρίβωση των στοιχείων στο Α.Τ. Νεάπολης προέκυψε ότι πρόκειται για αθίγγανες , οι οποίες κατά το παρελθόν συνελήφθησαν και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης να αναπτύσσουν την παράνομη δράση τους. Όπως ανέφεραν, την αμφίεσή τους την απέδωσαν στο πένθος για την απώλεια συγγενικού τους προσώπου prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ