2012-05-16 17:59:03
Φωτογραφία για Αν δεις την Χηνα, κάνε την πάπια...
Διαβάζω και ξανάδιαβαζω τον διάλογο Παπούλια- Μιχαλολιάκου. Μένω έκπληκτος με την επιδεικτική οικειότητα. Με τα αστειάκια. Μοιάζει σαν ο Πρόεδρος να μην... έχει ακούσει τίποτα για τη Χρυσή Αυγη, για τα εμβατήρια, τα παραγγέλματα, τις σβάστικες και τα εγερθητι. Σαν να μην υποδέχθηκαν στο πάτωμα του χωλ του οι δημοσιογράφοι τον Μιχαλολιάκο.

Tabula Rasa η γνώμη του προέδρου για την Χρυσή Αυγή. Ότι εντύπωση δώσει ο Mιχαλολιάκος στη συνάντηση με τον Προέδρο, θα διαμορφώσει την άποψη του.

Γιατί αν δεν ισχύει αυτό , τότε θεσμικά ο κύριος Πρόεδρος έπρεπε να του κάνει κάποιες νύξεις, να συζητήσει μαζί του το γιατί κανείς δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Μιχαλολιάκο. Να του εξηγήσει ότι με την συμπεριφορά των μελών του κόμματος του αλλά και τη δική του προκαλεί το δημοκρατικό αίσθημα. Να ακούσει τι έχει να του πει ο Μιχαλολιάκος.

Γιατί το να μη δεχθούν οι άλλοι στη συζήτηση το 6% , είναι ουσιώδες θέμα δημοκρατίας. Αν δεν το δέχονται , είναι θεσμικό καθήκον του προέδρου ενώπιον του οποίου γίνονται οι συνταγματικά προβλεπόμενες συναντήσεις να λύσει το θέμα, νουθετώντας, ένα ανάγκη και δημόσια, τους συμμετέχοντες.

Έν κατακλείδι, ο Πρόεδρος εμπρός στο βήμα της Χήνας, έκανε την πάπια.

apatopigadi.wordpress.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
SOLD OUT ΤΟ ΣΕΦ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
SOLD OUT ΤΟ ΣΕΦ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ