2012-05-16 17:53:22
Φωτογραφία για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ το pregame
Καλησπέρα σας από το ΟΑΚΑ. Το paokrevolution βρίσκεται δίπλα στον ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη σπουδαίο ματς και μέσα απ’ αυτή την ανάρτηση θα σας μεταφέρουμε όλα όσα θα συμβούν μέχρι την σέντρα του αγώνα (20:00). Mέσα από video και fotos θα πάρετε μια γεύση από το pregame αυτού του «τελικού». Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς. Επίσης θα σας ενημερώνουμε και για την εξέλιξη του αγώνα στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε την βαθμολογία: Παναθηναϊκός 8, ΠΑΟΚ 7, ΑΕΚ 6, Ατρόμητος 5.

18:00 Συνέντευξη στο match program του αγώνα δίνει ο Τραϊνός Δέλλας και αναφερόμενος στο παιχνίδι δηλώνει: «Το ματς-κλειδί είναι το αποψινό με τον ΠΑΟΚ. Όπως και να έχει η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη». Ρωτήθηκε για το ότι φέτος η ΑΕΚ μετρά μόνο ήττες από τον σημερινό της αντίπαλο και δηλώνει: «Δεν νομίζω ότι αυτό θα μας επηρεάσει και θεωρώ ότι αν εξαιρέσουμε  το 3-0 του πρώτου γύρου όλα τα άλλα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν αρνητικά»


18:00 Στο περιοδικό, οι συντάκτες του, ξεχωρίζουν ως τους πιο σημαντικούς παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά τον Γκαρσία και τον Αθανασιάδη. Για τον Γκαρσία, έκαναν copy pasteτο περσινό κείμενο με τα πικρόχολα σχόλια. Γράφουν: «Υπέρμετρα σκληρός στα όρια του αντιαθλητικού  αλλά και εξαιρετικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής» και συνεχίζουν: «Στην Ισπανία είχε καλές και κακές στιγμές δείχνοντας μεγάλη έφεση σε κίτρινες και κόκκινες κάρτες»

18:00 Για τον Αθανασιάδη σημειώνουν: «Το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Είναι ο παίκτης που σκοράρει και στα τρία παιχνίδια της σεζόν κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο στην πρόσφατη αναμέτρηση της Τούμπας έχασε μοναδική ευκαιρία»

18:01 Πολύ ζέστη στο ΟΑΚΑ. Στις 17:30 η θερμοκρασία ήταν στους 33 βαθμούς Κελσίου

18:02 Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε φέτος δυο νίκες στο ΟΑΚΑ κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά πρέπει να σημειώσουμε πώς από την στιγμή που μπήκαν στη ζωή μας τα πλέι οφ, δεν έχει φύγει με διπλό απ’ αυτό το γήπεδο.

18:03 Την αποθέωση αναμένεται να γνωρίσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος αλλά και ο Τραιανός Δέλλας σήμερα αφού θα αγωνιστούν για τελευταία φορά στην καριέρα τους μπροστά στο κοινό της ομάδας. Ο Δέλλας μέσα από την συνέντευξη που έδωσε στο επίσημο περιοδικό του αγώνα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τους ζήτησε να είναι δίπλα στην ομάδα. Παραδέχθηκε επίσης πώς δεν έχει πάρει την οριστική απόφαση για το αν θα ακολουθήσει την προπονητική. 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ