2012-05-16 17:36:03
Φωτογραφία για Αναγνώστρια δίνει πίσω το μπαλάκι της ευθύνης στους πολιτικούς
Μισητοί μου πολιτικοί, σε κάθε ευκαιρία προσπαθείτε να μας εκφοβίσετε με το δίλημμα ευρώ ή δραχμή, μέσα ή έξω από την ευρωζώνη. Μας απειλούν οι "φίλοι" μας οι Ευρωπαίοι με χρεοκοπία και μας κουνάνε το δάχτυλο για να συμμορφωθούμε. Μας πετάτε το μπαλάκι της ευθύνης πως η διάσωση της χώρας βρίσκεται στην δύναμη της ψήφου μας, και προσπαθείτε κάνοντάς μας ενέσεις εκφοβισμού να αποτρέψετε τη συντριβή σας. Μόνο που λόγω της οικονομικής σας ευμάρειας σας διαφεύγει το πιο σημαντικό γεγονός.

Δεν έχετε συνειδητοποιήσει πως δημιουργήσατε 1.500.000 ανέργους. Έχετε καταλάβει τι σημαίνει άνεργος; Άνεργος σημαίνει δεν μπορώ να επιβιώσω σε μια κοινωνία όπου για όλα χρειάζεσαι χρήματα. Έχετε καταλάβει τι σημαίνει αυτό "κύριοι"; Σημαίνει πως η επιβίωσή μου και η επιβίωση της οικογένειάς μου δεν εξαρτάται από το "ευρώ" ή την "δραχμή", αλλά από το γεγονός πως δεν υπάρχει κανένα από τα δύο στην τσέπη μου.


Σταματήστε λοιπόν να φωνάζετε για τη διάσωση της χώρας που βουλιάξατε, γιατί πλέον κανείς δεν σας ακούει.

Εσείς φταίτε για τη φτώχεια που δημιουργήθηκε, εσείς φταίτε για τις αυτοκτονίες των δύο τελευταίων ετών, εσείς φταίτε που βλέπουμε νέους και ηλικιωμένους στα συσσίτια και σε κάδους σκουπιδιών, εσείς φταίτε που η παραγωγή μας εξαφανίζεται, εσείς φταίτε που το ΙΓΜΕ έκλεισε, εσείς φταίτε που τα αφεντικά απολύουν και πληρώνουν μισθούς πείνας, εσείς φταίτε που οι επιχειρήσεις μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό, εσείς φταίτε που υπερχρεώθηκαν τα ελληνικά νοικοκυριά, εσείς φταίτε που χάνουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα, εσείς φταίτε που η οργή του κόσμου μεταφράστηκε σε 7% στο πιο ακραίο κίνημα, εσείς φταίτε που τα αρχαία μας τα αξιοποιούν οι ξένοι, εσείς φταίτε που οι νέοι μας αντί να δούνε την Αφροδίτη στο μουσείο την είδαν να μας δείχνει κ@λοδάχτυλο σε γερμανικό περιοδικό, εσείς φταίτε που δεν μοιράζονται σχολικά βιβλία, εσείς φταίτε που οι φοιτητές στην Αλεξανδρούπολη τρώνε ανάλογα με το θρήσκευμά τους, εσείς φταίτε που τα παιδιά λιποθυμούν από πείνα, εσείς φταίτε για την καταστροφή της Ελλάδας από τις φωτιές, εσείς φταίτε που οι μίζες έγιναν εργαλείο στη χώρα, εσείς φταίτε που οι νεοι μας ξενιτεύονται, εσείς φταίτε που τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο, εσείς φταίτε που η χώρα γέμισε λαθρομετανάστες, εσείς φταίτε για τα Ίμια, εσείς φταίτε για τους βανδαλισμούς στο κέντρο της Αθήνας, εσείς φταίτε που οι φόροι από τις μεγάλες επιχειρήσεις δεν καταβάλλονται, εσείς φταίτε που οι εφοριακοί τα παίρνουν, εσείς φταίτε που έχουν γεμίσει οι αιγιαλοί με βίλες και εξοχικά, εσείς φταίτε που δεν είμαστε ασφαλείς ούτε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, εσείς φταίτε που ο ρόλος της αστυνομίας απαξιώθηκε μιας που η χρήση της είναι για να φυλάει τον κ@λο σας, εσείς φταίτε που … οι τουρίστες δεν έρχονται στην Ελλάδα πια από φόβο, εσείς φταίτε που τα κανάλια δεν λειτουργούν με μόνο σκοπό την ενημέρωση, εσείς φταίτε που οι γιατροί για να παρέχουν αυτό για το οποίο ορκίστηκαν χρειάζονται φακελάκια, εσείς φταίτε που αργοπεθαίνουν στους δρόμους άνθρωποι περιμένοντας τα ασθενοφόρα.

Πάρτε λοιπόν πίσω το μπαλάκι της ευθύνης, σας ανήκει. Και όσο για το δικό μου μερίδιο ευθύνης θα το ξεπληρώσω με το παραπάνω στις επόμενες εκλογές. Και μην ελπίζετε πως κι αυτη την φορά οι ψήφοι μας θα μοιραστούν σε πολλά κόμματα. Αυτοδυναμία θα δώσουμε πολιντικάντηδες της συμφοράς. Αυτοδυναμία για να μην έχετε ξανά το περιθώριο να φταίτε. Αρκετά φάγατε "γλίτσες" αυτού του τόπου.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ