2012-05-16 11:50:03
Φωτογραφία για Για παρακώλυση του εργου της δικαιοσύνης κατηγορείται η Ρ. Μπρουκς για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών επικοινωνιών
Για παρακώλυση του έργου της δικαιοσύνης κατηγορείται η Ρεμπέκα Μπρουκς, πρώην γενική διευθύντρια του ομίλου News International του Ρούπερτ Μέρντοκ, αναφορικά με... το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών σε μια από τις εφημερίδες του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με το Sky News.

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν και εις βάρος του συζύγου της Μπρουκς, Τσάρλι, εκπαιδευτή αλόγων, αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός που ανήκει στην αυτοκρατορία του Μέρντοκ.

«Κατέληξα...υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για μια ρεαλιστική προοπτική καταδίκης», δήλωσε νωρίτερα η νομική σύμβουλος του διευθυντή της εισαγγελίας, Άλισον Λέβιτ.

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν μεταξύ άλλων και σε βάρος της γραμματέως της Μπρουκς και άλλων υπαλλήλων της News International, περιλαμβανομένων του οδηγού της και αξιωματούχων ασφαλείας της μηντιακής αυτοκρατορίας του Μέρντοκ στη Βρετανία, News Corp.

Για την κατηγορία της παρακώλυσης του έργου της δικαιοσύνης προβλέπεται ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η είδηση συνιστά πλήγμα για τον ίδιο τον Μέρντοκ, αλλά και για τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος υπήρξε στενός φίλος της Μπρουκς και φίλος από το σχολείο με τον σύζυγό της Τσάρλι.

attikipress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ