2012-05-16 11:45:04
Φωτογραφία για Κωνσταντόπουλος: «Μόνο να ελπίζεις μπορείς...»
Ο Dimi υπογράμμισε ότι ελπίζει στην κλήση του Σάντος για το Euro, αλλά και στα ματς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση των play offs όπου η Ένωση προσπαθεί να πάρει το εισιτήριο για το Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντόπουλος στο συνδρομητικό κανάλι:

Για το ενδεχόμενο να κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας: «Στο ποδόσφαιρο δε μπορείς να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι τη δουλειά σου, να βοηθάς την ομάδα σου και η Εθνική με το EURO είναι άλλη ιστορία. Είναι θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή αν θα σε επιλέξει ή όχι. Όταν τελειώσουν τα παιχνίδια που μένουν θα το δούμε κι αυτό. Απαίτηση δε μπορείς να έχεις. Μόνο να ελπίζεις μπορείς. Ο καθένας θέλει να είναι στο EURO. Το ίδιο κι εγώ και αναμένω με ανηπομινησία τις κλήσεις»

Για τη συνέχεια των πλέι οφ: «Όλα είναι ρευστά. Έχουμε ακόμα να παλέψουμε για 6 βαθμούς. Θέλουμε να τους πάρουμε όλους και αν τα καταφέρουμε θα κάνουμε τον απολογισμό. Η αλήθεια είναι ότι μας πάει περισσότερο το ΟΑΚΑ, αλλά άσχετα μ' αυτό μένουν δύο σημαντικά παιχνίδια με δύο ισχυρούς αντιπάλους και πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη συγκέντρωση και θέληση για να βγούμε νικητές».


Για το ερχόμενο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Ξέρουν τι ζητάνε στο γήπεδο. Θα έρθουν με ένα συγκεκριμένο πλάνο, αλλά είναι στο χέρι μας. Αν εμείς πιάσουμε την απόδοση που πρέπει, μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε οποιαδήποτε ομάδα».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ