2012-05-16 05:26:35
Φωτογραφία για Ιωάννινα...Kινηματογραφική καταδίωξη Αλβανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών με διεθνή ένταλμα σύλληψης..Είχε κρυμμένα στο αυτοκίνητο 118 κιλά χασίς
Η σύλληψη ενός διεθνώς καταδιωκόμενου Αλβανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών και ενός Γιαννιώτη συνεργού του, πραγματοποιήθηκε με κινηματογραφικό τρόπο στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, μετά από καταδίωξη των δραστών από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.firmani.gr στο αυτοκίνητο , στο οποίο επέβαιναν είχαν κρυμμένα 118 κιλά χασίς με προορισμό την Αθήνα. Οι διωκτικές αρχές των Ιωαννίνων είχαν πληροφορία για το διερχόμενο όχημα και σε σήμα τους να σταματήσει για έλεγχο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε.

Ακολούθησε καταδίωξη , με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να συλληφθεί ο Αλβανός, εγκέφαλος της υπόθεσης και ο συνεργός του από τα Ιωάννινα που συνεπέβαινε στο αυτοκίνητο, που ήταν κυριωλεκτικά φορτωμένο με χασίς. Να σημειωθεί οτί ο Αλβανός δράστης είναι μεγαλοέμπορος ναρκωτικών, κατηγορείται για σειρά υποθέσεων που σχετίζονται με ναρκωτικά και αναζητούνταν διεθνώς από τις διωκτικές αρχές.

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία της τοπικής ΕΛΑΣ στην πάταξη της εγκληματικότητας και δη της μάστιγας των ναρκωτικών.
firmani.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ