2012-05-16 01:12:51
Φωτογραφία για Ιδού οι κουκουλοφόροι βάνδαλοι που έκαψαν την Αθήνα
16 φωτογραφίες με τα πρόσωπα των βανδάλων

Οι "γνωστοί άγνωστοι" αποκαλύπτονται. Η αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες χωρίς τις κουκούλες, τη στιγμή που λεηλατούσαν καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, πριν αυτά παραδοθούν στις φλόγες, στις 12 του περασμένου Φλεβάρη. Δείτε στο planet-greece όλες τις φωτογραφίες Δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, δεκαέξι (16) νέες φωτογραφίες, οι οποίες λήφθηκαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δύο υποκαταστημάτων τραπεζών κι ενός εμπορικού καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, στις 12 Φεβρουαρίου 2012.

Τα συγκεκριμένα καταστήματα λεηλατήθηκαν, μεταξύ άλλων, από ομάδες ατόμων στα επεισόδια που συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για τα εξής:

Υποκατάστημα τράπεζας στην οδό ΑθηνάςΥποκατάστημα τράπεζας στην οδό ΌθωνοςΚατάστημα super market στην οδό Αιόλου

Στα πρόσωπα που συμμετείχαν στους βανδαλισμούς, τις βιαιοπραγίες κατά πραγμάτων και στη λεηλασία των καταστημάτων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις.


Τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις δεκαέξι (16) φωτογραφίες κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συρροή, για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών βομβών, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κίνδυνο για άνθρωπο, για έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, για διατάραξη κοινής ειρήνης εκτελώντας βιαιοπραγίες με καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, για εμπρησμό από πρόθεση από τον οποίο μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, για αντίσταση κατά της αρχής, για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών, κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους, καθώς επίσης και για κλοπή εμπορευμάτων.

Οι φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα που λεηλάτησαν τα υποκαταστήματα και το κατάστημα και απεικονίζονται στις δεκαέξι (16) φωτογραφίες, ή γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται, μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 210 6476258-9 ή στο e-mail: [email protected] της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΜΑΤΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΜΑΤΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ