2012-05-15 16:58:24
Φωτογραφία για Μας σέρνουν σε εκλογές.Ναυάγιο η συνάντηση των αρχηγών.
 Κάποιοι βάζουν το κόμμα τους πάνω από την πατρίδα και τους Έλληνες

Ολοκληρώθηκε χωρίς αποτελέσμα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια η κρίσιμη συνεδρίαση όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, εκτός της Χρυσής Αυγής, σε μία ύστατη προσπάθεια για να σχηματιστεί κυβέρνηση. Αύριο  στη μία το μεσημέρι συγκαλείται εκ νέου σύσκεψη πολιτικών αρχηγών προκειμένου να οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές,όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα.

«Η χώρα οδεύει ξανά σε εκλογές, μέσα σε λίγες ημέρες υπό πολύ άσχημες συνθήκες», τόνισε από την Ιπποκράτους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος προσθέτοντας ότι «επειδή κάποιοι έθεσαν υπεράνω του εθνικού συμφέροντος το κομματικό».

Εξερχόμενος από το Πρεδρικό Μέγαρο ο Πάνος Κάμμενος τόνισε ότι «Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση». Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε ερώτηση δημοσιογράφων δήλωσε χαρακτηριστικά «τελειώσαμε».


Δηλώσεις από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας. Στη Συγγρού φτάνει σε λίγη ώρα ο Αντώνης Σαμαράς.

Ανοίγοντας τη συζήτηση ο Κάρολος Παπούλιας ανέφερε ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τον σχηματισμό μίας κυβέρνησης προσωπικοτήτων. Στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια συμμετέχουν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Πάνος Καμμένος και ο Φώτης Κουβέλης. Η κ. Παπαρήγα με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως δεν θα συμμετάσχει στη σύσκεψη, ενώ ο κ. Μιχαλολιάκος δεν εκλήθη.

Πρώτος έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος προσερχόμενος στη συνάντηση αναφέρθηκε και στο περιστατικό με το non paper. «Ο λαός με την ψήφο του έδωσε εντολή για απαλλαγή από το μνημόνιο με κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Για να γίνει κυβέρνηση, δεν θα γίνει ούτε με προβοκάτσιες ούτε με μεθόδους του χθες», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι κατέθεσε την πρότασή του με τα επτά σημεία, τα οποία αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα και απαίτηση.

Στο τραπέζι των διαβουλεύσεων βρέθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η πρόταση περί κυβέρνησης προσωπικοτήτων, η οποία άρχισε να συζητάται κατά τη χθεσινή κοινή σύσκεψη μεταξύ των Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει ότι καθένας μεταφράζει όπως αυτόν τον βολεύει ,το μήνυμα που έστειλε ο λαός με τις κάλπες.Αύριο θα γίνει νεα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για να οριστεί υπηρεισακή κυβέρνηση που θα μας οδηγήσει εκ νέου σε εκλογές.Άλλα 50 εκ.ευρω πεταμένα δηλαδή και ο λαός αναστενάζει.Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως υπάρχουν ακόμη πολιτικοί τυχοδιώκτες που βάζουν το κόμμα πάνω από την λαϊκή βούληση.ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

με πληροφορίες από newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ