2012-05-15 15:40:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης εκφράζεται για την στάση των ΜΜΕ και των πολιτικών το τελευταίο 10ήμερο
Πάνε κοντά δέκα μέρες από την Κυριακή των εκλογών και το θέατρο του παραλόγου και η επίδειξη ικανοτήτων στον παραλογισμό και την γλοιώδη και... ξεδιάντροπη εκδούλευση του ελληνικού λαού καλά κρατούν.

Συμπληρώνουμε 10 μέρες ακυβερνησίας, με όποιες τραγικές συνέπειες μπορεί να έχει αυτό, και ακόμα εξακολουθούμε να παίζουμε την κολοκυθιά.

Παρ' όλα αυτά όμως, και παρά την καταφανή πλέον, αδυναμία και έλλειψη βούλησης ΟΛΩΝ να βγουν μπροστά, το πρόβλημα της χώρα εξακολουθεί να είναι αυτό το 7% της Χρυσής Αυγής και το φάντασμα του νεοναζισμού. Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσω πως Χρυσαυγίτης, δεν ήμουν, δεν είμαι και πιθανότατα δεν θα είμαι ποτέ καθώς διαφωνώ σε βασικά θέματα μαζί τους. Από 'κει και πέρα όμως δεν παύω σαν άνθρωπος να έχω μάτια, αυτιά, και μια στοιχειώδη λογική για να καταλάβω πως έχουμε περάσει προ πολλού τα όρια.

Σε όλο αυτό ευθύνη έχουν πρώτοι απ' όλους οι δημοσιογράφοι και μετά οι πολιτικοί
. Όταν κάτι το απαγορεύεις το κάνεις να μοιάζει ακόμα πιο όμορφο. Δώσε, κύριε Θεοδωράκη μου, βήμα προεκλογικά και άσε τον κόσμο να κρίνει. Τώρα είναι αργά. Το να προσπαθείτε επί δέκα συνεχόμενες μέρες να τους κάνετε να μοιάσουν ανθρωπόμορφα τέρατα με αλήθειες τις περισσότερες φορές μεν, δοσμένες όμως πολλές φορές με τεράστια δόση υπερβολής για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πλέον δεν ωφελεί. Τώρα είναι αργά και αμφιβάλλω ακόμα και για το αν αυτή σας η τακτική έχει το αποτέλεσμα που θέλετε. Όσο κι να δεν σας αρέσει ο κόσμος πλέον τα έχει ΚΑΙ με τους δημοσιογράφους και είναι προκατηλημμένος απέναντι τους (άδικα;).

Είναι τουλάχιστον γελοίο να βλέπεις πολιτικούς να κάνουν μεγαλειώδεις κωλοτούμπες εξυπηρετώντας μικροκομματικά συμφέροντα και την ίδια ώρα να ξεσπαθώνουν ενάντια στους ''νεοναζιστές'' και ''εχθρούς της όμορφης δημοκρατίας μας'' την στιγμή που οι ίδιοι αρνούνται προκλητικά να συμμορφωθούν με την εντολή 441.000 Ελλήνων.

Καλώς ή κακώς ο κόσμος διάλεξε ένα τρόπο για να χτυπήσει στο σύστημα σας, αυτό το οποίο τόσο πιστά υπηρετείτε, καμπανάκι. Το αν θα είναι το καμπανάκι του τελευταίου γύρου ή έχει ακόμα δρόμο αυτό θα το δείξει το κοντινό μέλλον. Με το να μην σέβεστε την επιλογή του αυτή το μόνο που καταφέρνετε είναι να μεγαλώνετε την αγανάκτησή του και να σπρώχνεται στην αγκαλιά του κυρίου Μιχαλολιάκου περισσότερους από αυτούς που τον ψήφισαν στις εκλογές της 6η Μαΐου. 

Ένα είναι σίγουρο, δεν βρέχει κύριοι, ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ!

Κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε και σταματήσετε να ασχολείστε με κακές μάγισσες και φαντάσματα αλλά με τα ουσιαστικά προβλήματα του τόπου, χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας και με αποκλειστικό σκοπό το καλό της χώρας κι όχι την αρρωστημένη ανάγκη σας για εξουσία, τόσο το καλύτερο για όλους μας. Αν δεν είστε πρόθυμοι να το κάνετε μπορείτε κάλλιστα να πάτε σπίτια σας. Κι αν δεν το κάνετε μόνοι σας κάτι μου λέει πως δεν θα αργήσει να σας το επιβάλλει ο ίδιος ο λαός.

Ένας Έλληνας που απλά πασχίζει να κρατήσει την λογική του.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ