2012-05-15 06:53:21
Φωτογραφία για Αναγνώστης αναφέρι Η αλήθεια για τον Πάνο Καμμένο: πως ο Έλληνας νίκησε τον Εβραίο
1) Η αληθεια ειναι μια... μαγκες και εσεις δεν καταλαβαινεται. Δεν νοιάζονται οι προδοτες Σαμαράς και Βενιζέλος για το μνημονιο Τον κ@λ@ τους θελουν να φυλαξουν που τον εχουν βρεγμενο... Και ο οποίος κινδυνευει αν βγει ο Τσιπρας!! ... Θα τους δωσουν στεγνα στην δικαιοσυνη τα ιδια τα αφεντικα τους... (οχι ο Τσιπρας φυσικα... Ουτε κουβεντα για τιμωρια των ενοχων... Τυχαιο;!)

2) Απο την αλλη οι έλληνες απληροφορητοι οπως παντα δεν καταλαβαινουν τι εστι Τσιπρας και ο Καμμενος δυστυχως θα χασει την εκλογικη μαχη.

3) Η χωρα δεν μπορει να κυβερνηθει απο τον Τσιπρα (ουτε ο ιδιος το θελει)!

4) Εδω ερχεται η πολιτικη φυσιογνωμια (μανιατης) που λεγεται Πανος Καμμενος...

5) Ο επομενος κυβερνητης της Ελλάδος....

6) Μιας και ειναι ο μπαλαντερ και Σαμαρας Βενιζελος θελουν να διαφυλαξουν απλως τα νωτα τους (ειναι υπολογοι στην δικαιοσυνη) και βλεπουν οτι χανουν το μνημονιακο παιχνιδι..
. Δεν δισταζουν να στηριξουν αντιμνημονιακη κυβερνηση στην ουσια Πανου Καμμενου, μιας και ο Καμμενος στους ορους του οριζει στην ουσια πρωθυπουργο, υπουργο εξωτερικων, αντιπροεδρους της κυβερνησης, υπουργο οικονομιας και οικονομικων (προσεξτε επανιδρυεται το υπουργειο οικονομιας μεγιστη σημασιας που σημαινει οτι η ελλαδα παιρνει παλι τον ελεγχο της οικονομιας της), υπουργο εθνικης αμυνας , εσωτερικων, κρατικου εκπροσωπου στην τραπεζα της Ελλάδος.

7) Μετατρεποντας στην ουσια την κυβερνηση της Ελλάδος απο μνημονιακη σε αντιμνημονιακη σε μια νυχτα που θα απελευθερωσει την Ελλάδα απο τους τραπεζιτες νεοταξητες.

8) καμια στρεβλωση του εκλογικου αποτελεσματος δεν κανει ο Παναγιώτης... Ο Τσιπρας ειχε την ευκαιρια του και προδωσε τους ψηφοφορους του ΣΥΡΙΖΑ.. Ευτυχως για την Ελλάδα δεν θελει να κυβερνησει. Ας αρκεστει λοιπον στον ρολο της αντιπολιτευσης που τοσο καιρο εχει συνηθισει... Μονο να ξερει οτι με τον Καμμενο... Χρυσες δουλειες με τις ΜΚΟ του των λαθρομεταναστων... γιοκ!

9) Ο Καμμενος θετει σαν ορο την αποπομπή του Σαμαρα απο αρχηγο της ΝΔ.

10) Με μια κινηση ματ ο Έλληνας Πάνος νικαει (σε αυτη την μαχη) τον εβραίο τραπεζιτη και χαλαει τα παγκοσμια σχεδια των νεοταξητων. Οπως παλια που οι έλληνες εσωσαν την Ευρώπη απο τους πέρσες ετσι και τωρα.

Μερικοι ανιστόρητοι καλα να παθουν... Διαλεξαν λαθος αντιπαλο διστυχως για αυτους... Ελλη-νικα!

Οταν η εξυπναδα θριαμβευει πανω απο την πονηρια...

Πανο δυνατα πανω τους!

Η Παναγια μαζι σου και με την Ελλάδα!

Χριστος ανεστη!

Ενας έλληνας πολιτης.

Υ.Γ. bonus ενα βιντεακι που κανει τους γερμανους συμμαχους των εβραιοτραπεζιτων να αφριζουν...

Το ειπα και το ξαναλεω... Ηταν λαθος σας μεγα που τα βαλατε με τους ελληνες!...

Αναγνώστης
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ