2012-05-15 01:15:12
Φωτογραφία για Τελεσίγραφο στην ΑΕΚ από την Εφορία για τη δόση του 44!
 Η ΦΑΕ Αθηνών έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ ΑΕΚ με το οποίο ζητά την άμεση καταβολή της οφειλής, προκειμένου να μην προχωρήσει σε νομικές ενέργειες. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει γνωστοποιήσει εδώ και πολύ καιρό ότι στην παρούσα φάση η κατάσταση στα οικονομικά της ομάδας είναι τραγική και ότι υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές που πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθούν άμεσα. Με πρώτη τη δόση από τον διακανονισμό που προέκυψε έπειτα από την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 44.

Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΚ θα έπρεπε να έχει καταβάλει εδώ και μήνες περίπου 1,25 εκατ. ευρώ, προκειμένου να συνεχίσει να τηρεί τον διακανονισμό που προβλέπεται από τη ρύθμιση. Ωστόσο, δεν το έχει κάνει και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ γίνονταν αποδέκτες της έντονης δυσαρέσκειας της Εφορίας για το ζήτημα, το οποίο μπορεί να έχει σημαντικότατες επιπτώσεις.  Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, στα Σπάτα, έφτασε εξώδικο από την ΦΑΕ Αθηνών, με το οποίο η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ καλείται με τον πλέον επίσημο τρόπο να ρυθμίσει άμεσα την συγκεκριμένη οφειλή της
. Μάλιστα, στο έγγραφο τονίζεται ότι σε διαφορετική περίπτωση η Εφορία θα έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να κινηθεί για την δέσμευση περιουσιακών στοιχείων και μελλοντικών εσόδων της ΠΑΕ, αλλά και να φτάσει στα άκρα, προσφεύγοντας ακόμη και κατά της απόφασής για την υπαγωγή της ΑΕΚ στο άρθρο 44 και επιδιώκοντάς την αποβολή της από τη ρύθμιση! Κάτι που θα σήμαινε ότι η ΠΑΕ θα βρισκόταν και πάλι αντιμέτωπη με χρέος που θα ξεπερνούσε τα 100 εκατ. ευρώ!΄Άμεση λύση δεν μπορεί να βρεθεί από πουθενά, τη στιγμή που οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας (και άμεσα υπεύθυνοι για την μη καταβολή της δόσης) συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα.

Πηγή: aek365.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ