2012-05-15 00:33:48
Φωτογραφία για Θύρα 4: «Ξεφτιλίστε τους ξεφτιλισμένους»
 Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της η Θύρα 4 σχολιάζει την διαιτησία του Γιάχου και του βοηθού του και ζητά από την ομάδα να μην καταθέσει τα όπλα στις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Διαβάστε το κείμενο: "Η όλη διαδικασία των play-off και ειδικότερα το χθεσινό βράδυ αναδεικνύουν την ξεφτίλα τους. Την ξεφτίλα του κράτους (ποιου κράτους) που διαχρονικά εξέτρεφε και ακόμα εκτρέφει τα αθλητικά τέρατα του λεκανοπεδίου εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Την ξεφτίλα της ΚΕΔ, η οποία πιστή στις πατροπαράδοτες αρχές της αυτή τη φορά επέλεξε να δώσει με το έτσι-θέλω πνοή στο πτώμα της ομάδας του Γόντικα. Την ξεφτίλα του Γιάχου προσωπικά, αλλά και του βοηθού του Γρεβένη, που μας έδειξαν με το χειρότερο τρόπο πως η σχολή των Παπαπέτρου-Φεσσόπουλου-Βλάχου, Βαλλιάνου, Κασναφέρη και Σπάθα (και τόσων άλλων) αυξάνει και πληθαίνει. Την ξεφτίλα της NOVA που με στραβές γραμμές offside προσπαθεί να κρύψει τη γύμνια τους. Την ξεφτίλα δημοσιογράφων και παραγωγών που έσκιζαν τα ρούχα τους για την πρώτη θέση που θα έπαιρνε περπατώντας ο ΠΑΟΚ στα play-off λόγω της «φιλίας του» με τον Ολυμπιακό.

Ο σύνδεσμος παλαιότερα είχε αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ είναι άρμα από μόνος του, και έτσι πρέπει να πορευτεί και στο μέλλον πληρώνοντας δυστυχώς το τίμημα αυτό. Καλούμε λοιπόν την ομάδα να δώσει τα πάντα στα 2 παιχνίδια που απομένουν, ώστε να καταφέρει να ξεφτιλίσει για μία ακόμα φορά τους ξεφτιλισμένους...»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπάρχει εθνικός κίνδυνος;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπάρχει εθνικός κίνδυνος;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ