2012-05-14 17:27:27
Φωτογραφία για Γύρισε και... γυρίζει σελίδα ο Παναθηναϊκός
Επέστρεψε στην Αθήνα η αποστολή των πρασίνων δίχως να κάνουν δηλώσεις παίκτες και προπονητής Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή (14/05) και από αύριο όλοι οι... δρόμοι οδηγούν στο ΣΕΦ και το στόχο της κατάκτησης του νταμπλ.

Η άφιξη στην Αθήνα είχε προγραμματιστεί για τις 14:10, ωστόσο το αεροπλάνο που μετέφερε τους «πράσινους» προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 14:20. Τα μέλη της αποστολής δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις και αποχώρησαν αμέσως για τα σπίτια τους, με την απογοήτευση και την κούραση να είναι εμφανής στα πρόσωπά τους. Ο Μπατίστ ήταν ο πρώτος που βγήκε και επιβιβάστηκε στο πούλμαν που περίμενε, όπως οι Σμιθ και Σάτο. Οι υπόλοιποι «πράσινοι» αποχώρησαν με δικά τους μέσα μεταφοράς.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για σήμερα (14/05) έχει αφήσει ελεύθερους τους παίκτες του, δίνοντάς τους ρεπό, ώστε να... γεμίσουν μπαταρίες ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τον πρώτο τελικό της Πέμπτης (17/05), με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ. Ο στόχος, άλλωστε, για τους «πράσινους» είναι να κατακτήσουν το νταμπλ στην Ελλάδα, κάτι που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα από τη στιγμή που -πλέον- ο Ολυμπιακός κατέχει τον τίτλο του νέου πρωταθλητή της Euroleague.

Με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, η ομάδα καλείται να γυρίσει σελίδα και να συγκεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στους τελικούς με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Από την Τρίτη (15/05), ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τη μίνι προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ