2012-05-14 17:24:05
Φωτογραφία για Αναγνώστης τα βάζει με τους Κρητικούς οδηγούς...
Οι Κρητικοι ειναι απο τους χειροτερους - κακομαθημένους οδηγούς στον πλανήτη. Όλες οι πόλεις στη Κρητη ειναι μικρές. Μπορεις να πας απο το ένα ακρο τους στο άλλο με τα πόδια ή με ποδηλατο για πλάκα. Αλλά όχι τα Κρητηκάκια που χρειάζονται αμαξι για να κατεβουν στο κέντρο (μια απόσταση απο 1 έως 3 χιλιομετρα max ανάλογα την περιοχή). Τα κρητηκάκια χρειαζονται αμαξι για να πανε για καφε ή ποτό "να παίξουν και καμια κ@λια ή σπινια" κι όποιο πάρει ο Χάρος. Τα κρητηκάκια οταν οδηγούν στη εθνική κινούνται ή με 60 ή με 200. Δεν υπάρχει ρε παιδια ένας (το χω τσεκάρει) να πηγαινει με μια λογικη - σταθερή ταχύτητα 100-110.

Αν κάνεις το λάθος να κορνάρεις σε Κρητηκάκι επειδή σου έκλεισε το δρόμο ή έκανε ταρζανιά παίζει να σε πατήσει κάτω. Αν προσπεράσεις Κρητηκάκι που σέρνεται με 80 στην εθνική, παίζει να σε πάρει απο πίσω μέχρι να σε ξαναπροσπεράσει και μετα να ξανασερνεται με 80.

Τις προτεραιότητες ξεχάστε τις. Μαυρο ΝAVARA με φιμε τζάμι δεν σταματαει, ούτε σε διαβαση, ούτε σε στοπ, ουτε σε κοκκινο. Πορτοκαλί ή κιτρινο καγκουρε αμαξι που κινείται με 40 στην παραλιακή, ειναι θεμα χρόνου να κανει burnout και μετα ξανα με 30. Αν του κορνάρεις όμως γιατι σου περασε ξυστά, στην καλύτερη θα πει κατι για τη μαμα σου, στη χειρότερη παιζει να φας της χρονιάς σου.


Και εχουμε και τους νεόπλουτους που θελουν cayenne και x5 για να πάνε απο το σπιτι τους στην παραλιακη (3km. max).

Στα δε χωριά, απλά ξεχασε το.

Παιζει να διπλοπαρκάρουν στο αμαξι σου, ενώ είσαι μέσα, και να φυγουν ενώ εσυ δεν μπορεις να ανοιξεις την πόρτα σου.

Παιδια ειναι τρελοι. Τελος.

Μονη λύση ειναι να πεζοδρομηθούν ούλες οι πόλεις.

Στις εθνικες ρανταρ ανα χιλιόμετρο. (Αν και μαλλον θα τους τη σβήσει ο σύντεκνος)

Και πριν με φάτε οτι έχω μένος με τους Κρητικούς, σας λέω οτι ειμαι κι εγω Κρητηκακι που τα έχω δει όλα οταν κυκλοφορώ πεζός ή με το ποδήλατο ή με το μηχανάκι.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ