2012-05-13 23:59:14
Φωτογραφία για Τα αποτελέσματα στο 33ο Ράλλυ Κένταυρος
Με νικητές τους Λάμπρο Κύρκο – Γιώργο Πολυζώη με Mitsubishi EVO IX ολοκληρώθηκε το 33ο Ράλλυ Κένταυρος που διοργάνωσε η Αγωνιστική Λέσχη Βόλου. Το πλήρωμα κέρδισε και τις πέντε ειδικές του αγώνα και είχε ακόμη πιο εύκολο έργο από τη στιγμή που εγκατέλειψαν οι Στέφανος Καμιτσάκης – Σπύρος Μπαρδάκης με ίδιο αυτοκίνητο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Γιώργος Αναπολιωτάκης – Αλέξανδρος Χαλκιαδάκης με Seat Ibiza Kit Car που επικράτησαν στην Ομάδα Α ενώ το εξαιρετικό αποτέλεσμα για τους Κρητικούς οδηγούς συμπλήρωσαν οι Γιώργος Περουλάκης – Γιώργος Ζωφάκης με Honda Civic που κέρδισαν την F2 και την Α6. Μια θέση πιο πίσω και νικητές στην Α7 ήταν οι Γιώργος Γεροδήμος – Νίκος Κοτσιλιάνος με Honda Civic Type-R.

Στην Ομάδα ΕΕ νικητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Μπαλντούνης – Όλγα Μέρμηγκα με Ford Escort MKII που επικράτησαν και στην Ε11, ενώ στην Ε10 η νίκη πήγε στους Κώστα Τράγη – Βασίλη Γκιλομανάκη με Peugeot 205 Rallye. Στην Ε12 νικητές ήταν οι Δημήτρης – Αικατερίνη Μπατσάρα με Mitsubishi EVO III και τέλος στην Ν2 νικητές αναδείχθηκαν οι Κώστας Βασταρδής – Γιάννης Σαριτσόγλου με Citroen Saxo VTS.


Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Συνημμένα

• Γενική κατάταξη

• Αποτελέσματα -1η ειδική

• Αποτελέσματα - 2η ειδική

• Αποτελέσματα - 3η ειδική

• Αποτελέσματα - 4η ειδική

• Αποτελέσματα - 5η ειδική

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Mικρό το κακό για τη Red Bull
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Mικρό το κακό για τη Red Bull
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ