2012-05-13 22:38:53
Φωτογραφία για Θα πάει Τουρκία ο Ομπράντοβιτς;
Κουνάει μαντήλι στον Παναθηναϊκό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς; Διαβάστε τις αινιγματικές δηλώσεις του, στην συνέντευξη τύπου Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε για μία ακόμα φορά ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του και τους συνεχάρη για την προσπάθεια που έκαναν.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το ζεστό του χειροκρότημα μετά το τέλος του μικρού τελικού.

"Είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε να φτάσουμε εδώ και να είμαστε παρόντες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο φάιναλ φορ. Ήταν ένα δύσκολο ματς για όλους. Προσπαθήσαμε να παλέψουμε αλλά δεν γινόταν", τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Ήρθαν 4.000 κόσμος σε δύσκολες εποχές για την Ελλάδα. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου και συγχαρητήρια στην Κωνσταντινούπολη, τους χορηγούς και την Ευρωλίγκα για την καλή διοργάνωση".

Σε ερώτηση αν ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα ήταν προετοιμασίας για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος σχολίασε: "Θέλω να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πάλεψαν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Θα πρέπει να ξεχνάς στο τέλος τι συνέβη.


Θα πρέπει να αλλάξουμε τώρα το τσιπ στο μυαλό μας και να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Δεν είναι κάτι το καινούριο για εμάς. Θα πρέπει να βρούμε καλή ενέργεια από εδώ και στο εξής προκειμένου να παλέψουμε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Σε ερώτηση για τον τελικό, σχολίασε: "Θα μείνω για να τον απολαύσω. Μου αρέσει το παιχνίδι. Σέβομαι όλους τους αντιπάλους".

Σχετικά με το τι θα άλλαζε στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, επισήμανε: "Θα ψάχναμε και πάλι για κίνητρο. Σε κανέναν δεν αρέσει να παίζει σε αυτό το ματς για την 3η θέση. Δεν το προετοιμάζεις καν. Δίνεις μόνο μερικές οδηγίες στους παίκτες".

Τουρκάλα συνάδελφος τον ρώτησε αν το μέλλον του είναι στην Τουρκία και ο Ζοτς σχολίασε: "Στο κεφάλι μου βρίσκεται μόνο ένα πράγμα: Επιστρέφουμε στην Ελλάδα την Δευτέρα και έχουμε προπόνηση την Τρίτη για να αγωνιστούμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα είμαι εδώ κάποια στιγμή στην Κωνσταντινούπολη, μετά από ένα χρόνο, μετά από δύο δεν ξέρω .

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο «μικρό» τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης αποτελεί «βάλσαμο» για την Μπαρτσελόνα.

Πασκουάλ: "Νίκη-παρηγοριά"

Παρηγοριά στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, βρήκε όπως φαίνεται η Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι Πασκουάλ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι θα τους δώσει δύναμη για τη συνέχεια: "Μέχρι να πάμε πίσω στη Βαρκελώνη θα έχουμε την ευκαιρία να απαλλαγούμε από τα συναισθήματα που αισθανόμαστε τώρα. Σίγουρα, είναι έντονα και δεν θα περάσουν εύκολα. Ίσως, όμως, η νίκη αυτή αποδειχθεί για εμάς παρηγοριά, εξασφαλίζοντας ξανά την αυτοπεποίθησή μας, για να κερδίσουμε στους επόμενους αγώνες στην Ισπανία.

Θα ήθελα να να ευχαριστήσω τους φίλους και οπαδούς που ήρθαν από τη Βαρκελώνη έως εδώ για να μας υποστηρίξουν. Αυτό που αισθάνονται όλοι είναι πως πράγματι η ομάδα πέρασε μια πολύ δυσάρεστη βραδιά προχθές (11/05), για αυτό τους ζητάμε συγγνώμη. Θέλαμε σήμερα (13/05) να έχουμε καλή απόδοση.

Θα ήθελα να μιλήσω ξανά για τον ημιτελικό. Σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορέσαμε να δώσουμε ό,τι έπρεπε. Σήμερα (13/05) παίξαμε καλύτερα, ήμασταν πιο ήρεμοι, ελέγξαμε το παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπαιξαν σαν αρχηγοί σε μια δύσκολη διοργάνωση όπως αυτή και τελικά κατάφεραν να πάρουν την 3η θέση"
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ