2012-05-12 17:26:55
Φωτογραφία για Όμορφες, διάσημες μαμάδες ετών ... 40!
Μπορεί να πάτησαν τα σαράντα, όμως αυτό δεν τις έκανε να κλείσουν την πόρτα στη μητρότητα. Αντίθετα όλο και πληθαίνουν οι stars του Hollywood που περιμένουν ή υποδέχτηκαν τον πελαργό αφού πάτησαν τα δεύτερα... άντα!

Όπως για παράδειγμα η Uma Thurman που στα 41 της πια περιμένει το τρίτο της παιδί. Μπορεί τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της από το γάμο της με τον Ethan Hawke  να είναι 13 και 10 χρονών αντίστοιχα, όμως αυτό δεν την πτόησε καθόλου, αφού ήθελε να κάνει δώρο στον σύντροφό της Arpad Busson ένα δικό τους παιδί. 

Μία ακόμα super star που τόλμησε να μείνει και πάλι έγκυος στα 42 της παρακαλώ ήταν και η Celine Dion. Έντεκα ολόκληρα χρόνια μετά από τη γέννηση του πρώτου τους γιου, η Celine Dion έφερε στον κόσμο τα διδυμάκια της, αν και όπως παραδέχθηκε η ίδια σε συνέντευξή της η εγκυμοσύνη της ήταν πάρα πολύ δύσκολη.

"Αισθάνομαι ότι ήμουν έγκυος για ένα ολόκληρο χρόνο. Δεν το έβαλα κάτω ποτέ, αλλά ήταν μια εμπειρία σωματικά και ψυχολογικά ψυχοφθόρα", είχε πει.


42 ετών ήταν και η Halle Berry όταν έφερε στον κόσμο την μονάκριβή της Nahla, που είναι ο καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύντροφό της Gabriel Aubrey. Για την διάσημη ηθοποιό η μικρή είναι όλη της η ζωή και όπως έχει παραδεχθεί αισθάνθηκε γι' αυτήν από την πρώτη στιγμή να της κατακλύζουν τεράστια κύματα αγάπης.

Η Mariah Carey πάλι δεν έκρυψε ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να μείνει έγκυος. Εμπιστεύτηκε λοιπόν την επιστήμη και κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της με τεχνητή γονιμοποίηση. Αποτέλεσμα; Τον Απρίλιο του 2011, στα 40 της χρόνια να φέρει στον κόσμο δύο πανέμορφα μωράκια, τον Moroccan και τη Monroe.

"Ήταν ένας δύσκολος δρόμος. Η εγκυμοσύνη σε δίδυμα δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως όλα όσα τράβηξα άξιζαν τον κόπο", έχει δηλώσει.

Η Nicole Kidman είχε ξεγράψει εντελώς το ενδεχόμενο να κυοφορήσει η ίδια το παιδί της. Είχε ήδη υιοθετήσει δύο παιδιά με τον Tom Cruise, την 19χρονη Isabella και τον 17χρονο Connor και δεν έδειχνε ότι σκεφτόταν για ένα ακόμα παιδί. Η ζωή όμως είχε άλλα σχεδιάσει για τη διάσημη ηθοποιό και το 2008, στα 40 της έφερε στον κόσμο το πρώτο της βιολογικό παιδί, την Sunday Rose. Μάλιστα το 2010 απέκτησε με τον σύζυγό της και τη δεύτερη κόρη τους Faith Margaret, αυτή τη φορά μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο τραγικός και αιφνίδιος θάνατος του γιους τους γέμισε με θλίψη και πόνο τον John Travolta και τη σύζυγό του Kelly Preston. Το κενό που άφησε ο χαμός του 16χρονου Jet ήρθε να αναπληρώσει ο μικρούλης Benjamin που ήρθε στον κόσμο όταν η Kelly Preston ήταν 48 ετών!

Μία ακόμα διάσημη που απέκτησε παιδάκι μετά τα 40 είναι και η Salma Hayek που στα 41 της έφερε στον κόσμο την κόρη της Valentina, αλλά και η Julianne Moore που στα 42 της και μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, αποφάσισε να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της Liv.

star.gr
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ