2012-05-12 17:22:37
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (68-64)
Ο Ολυμπιακός κέρδισε στον δεύτερο ημιτελικό του Final - 4 την Μπαρτσελόνα με 68-64 και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα συναντήσει την ΤΣΣΚΑ, με κατάθεση ψυχής!

Κόντρα στα προγνωστικά, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να φτάσουν στο Final - 4 της φετινής Euroleague και ακόμα καλύτερα κόντρα στα μεγάλα αστερια κατάφεραν να αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης! Αυτή η ομάδα έχει μέλλον, ψυχή και ερυθρόλευκο τσαμπουκά!

Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Χάινς:

Μπορεί να μην φάνηκε επιθετικά αλλά στην άμυνα έδωσε ότι είχε απέναντι στους πανύψηλους των "μπλαουγκράνα".

Άντιτς:

Τα έδωσε όλα στο γήπεδο, έχοντας θέληση και πείσμα κόντρα σε όλα και όλους.

Σπανούλης:

Αρχηγός! Πήρε τις προσπάθειες, δεν φοβήθηκε να κάνει λάθη και όταν η μπάλα έκαιγε (21π., 6ασ., 3ρ., 6λ.), έβαλε... μια τριποντάρα και μια μαγική ασίστ στον Ντόρσεϊ, που ήταν καθοριστικά για την έκβαση του παιχνιδιού.


Ντόρσεϊ:

Καταπληκτικός στο τελευταίο δεκάλεπτο, τα έβαλε με όλη την front line των Καταλανών και τους νίκησε! Κατέθεσε ταλέντο και καρδιά! Γίγαντα Τζόι (8π., 5ρ., 2κλ., 1ασ.,)!

Κέσελ:

Κυνήγησε τον Μάικλ στην άμυνα και το έκανε καλά! Δεν πήρε προσπάθειες στην επίθεση, αλλά έπαιξε για το σύνολο.

Γκετσεβίτσιους:

Δεν χρησιμοποιήθηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Γλυνιαδάκης:

Δεν πάτησε στο παρκέ, οπότε δεν κρίνεται ούτε αυτός.

Πρίντεζης:

Κορυφαίος μαζί με τους Σπανούλη και Ντόρσεϊ. Πρόσφερε πολύτιμους πόντους με φαρμακερά τρίποντα (14π.), πήγε στα ριμπάουντ (4ρ.) και πάλεψε στην άμυνα. Για άλλη μια φορά κατέθεσε και την ψυχή του στο παρκέ.

Παπανικολάου:

Εξαιρετική και ώριμη εμφάνιση και στα δύο μισά του γηπέδου. Δεν "μάσησε" απέναντι σε κανένα όνομα της Μπαρτσελόνα και είχε φλόγα μέσα του. Τέλειωσε τον ημιτελικό με 9 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1ασίστ, 1 τάπα και 1 λάθος.

Μάντζαρης:

Κυνήγησε λυσσαλέα τον Ναβάρο πάνω στο παρκέ και τον περιόρισε στους 18 πόντους, αφού τον κούρασε και τον ανάγκασε σε άσχημα σουτ (2/8τρ.) και 5 λάθη. Παράλληλα έκανε θραύση στα ριμπάουντ μαζεύοντας 6!

Σλούκας:

Βοήθησε στα 7:23 που έμεινε στο παρκέ, έχοντας 2 πόντους, 1 ασίστ (0 λάθη) και 2 ριμπάουντ.

Λο:

Προσπάθησε να δώσει ανάσες στον Σπανούλη, κάποιες φορές τα κατάφερε και κάποιες άλλες όχι. Τέλειωσε το παιχνίδι με 4 πόντους, 1 κλέψιμο, 1 ασίστ, 2 λάθη και 3 κερδισμένα φάουλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ