2012-05-12 16:00:26
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ, ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΟΙ ΠΕΤΕΙΝΟΙ
@Όλοι χτυπιούνται και δήθεν ανησυχούν επειδή η χώρα δεν κυβερνιέται… λες και τόσα χρόνια κυβερνιόταν!

@Είναι απίστευτο από τη μια και tragik από την άλλη… Τα ξινισμένα μούτρα των παρουσιαστών της κρατικής και της ιδιωτικής τηλεόρασης @Ο ΟΙΚΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ FITCH ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Οίκος αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας Fitch: «Αν η Ελλάδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη, αυτό θα επηρεάσει το αξιόχρεο και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών που έχουν ήδη αρνητική προοπτική. Χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Κύπρος, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Σλοβενία και το Βέλγιο θα αντιμετώπιζαν άμεσο κίνδυνο υποβάθμισης»

@ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΟΛΙΑ….

Μ.Μόντι (πρωθυπουργός της Ιταλίας) : «Ελλάδα, Πορτογαλία και Ιρλανδία, παραχώρησαν μέρος της εθνικής τους κυριαρχίας. Κάτι που δεν θα ευχόμουνα ποτέ στην Ιταλία»

Σαμαροβενιζελοκουβέληδες, πως θα πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας ρε πουλημένα πολιτικά ρετάλια;


Ευθύνη έχουν όσοι υπέγραψαν τα επαίσχυντα μνημόνια και γι αυτό θα οδηγηθούν αργά ή γρήγορα στο σκαμνί κατηγορούμενοι για εσχάτη προδοσία..

@Θάνος Τζήμερος: Το καινούριο νεοφιλελεύθερο φρούτο! Κομματάκι «γινωμένο» αλλά εντάξει, το γέλιο καλοδεχούμενο απ’ όπου κι αν προέρχεται κάνει καλό.

@Ρε παιδιά, αν ο Μητσοτάκης ήταν ο «γκαντέμης» ο Σαμαράς τι είναι; Χρυσάφι πιάνει και σκατά γίνεται!

@Σαμαρά συνέχεια: Τι να πω ρε παιδιά, αυτός ακόμα κι αν πέσει ανάσκελα, στη μύτη θα χτυπήσει @Fitch προς ευρωζώνη: «Να παρακαλάτε να μην βγει η Ελλάδα από το ευρώ, γιατί αλλιώς…»

@Δημοσκόπηση για την Αττική -> ΣΥΡΙΖΑ: 28,9%, ΝΔ: 12,5%, ΠΑΣΟΚ 7,9% Μην ψάχνετε να βρείτε τι χρώμα είχε το «βαθύ λαρύγγι» του Μπαρόζο.
HarryKlynn
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ