2012-05-07 11:00:14
Φωτογραφία για «Καταστρώνει» το Δ.Σ.!
Μόλις 24 ώρες έμειναν για τη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει τις επαφές του για να καταρτίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του τριφυλλιού.

Ο Ελληνας επιχειρηματίας θα έχει εντός της ημέρας συνάντηση με τον Αριστείδη Καμάρα καθώς θέλει να είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, όμως, ο παλαίμαχος άσος δεν του έχει απαντήσει ακόμα επειδή αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας αλλά και λόγω των ποινικών ευθυνών που θα υπάρξουν από τα χρέη προς την εφορία.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα κάνει και τις επαφές του για τον καταρτισμό του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού, αφού για αύριο είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Ο Δημήτρης Γόντικας θα είναι σίγουρα μέσα στο Δ.Σ. και αν δεν δεχτεί τον προεδρικό θώκο ο Καμάρας τότε θα επιστρέψει αυτός στο παλιό του πόστο.

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ θα ενημερώσει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για το ποια θα είναι συνολικά τα δέκα μέλη που θα πρέπει να ψηφίσει αύριο στη γενική συνέλευση βάσει του ποσοστού του, προκειμένου να προκύψει διοίκηση.


Βάσει του καταστατικού χρειάζονται τουλάχιστον 13 μέλη για να παρθούν αποφάσεις και με τους εκπροσώπους των Βγενόπουλου, Παύλου Γιαννακόπουλου, της τριανδρίας Πολέμη, Νίκα, Ξυλά και του Ερασιτέχνη αυτός ο αριθμός θα ξεπεραστεί.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποκαλύψει πως έχει μαζέψει τρία εκατομμύρια ευρώ και μόλις προκύψει διοίκηση τα χρήματα θα μπουν σε ειδικό λογαριασμό από την αστική εταιρεία που θα ιδρύσει ο Ελληνας επιχειρηματίας για να ξεκινήσει η ΠΑΕ να πληρώνει τις υποχρεώσεις της μέχρι την τελευταία μέρα του 2011, ώστε να πάρει την αδειοδότηση.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Βουλή και ο Μπουμπούκος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Βουλή και ο Μπουμπούκος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ