2012-05-06 18:15:19
Φωτογραφία για Εργοδότρια απέλυσε την υπάλληλο που της έσωσε τη ζωή!
Απίστευτο περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ και τώρα υπάλληλος έχει προσφύγει στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Της «έσωσε τη ζωή», και αντί για «ευχαριστώ» εισέπραξε μια... απόλυση.

Ο λόγος για την Αμερικανίδα Ντέμπορα Στίβενς, η οποία, όπως καταγγέλλει, δώρισε στην εργοδότριά της το νεφρό της, αλλά μετά από επιπλοκές στην επέμβαση η τελευταία την έπαυσε από τη δουλειά της, γιατί πήρε... αναρρωτική άδεια.

Η απίστευτη αυτή ιστορία εργασιακής... τρέλας, άρχισε όταν η προϊστάμενη της εταιρίας Atlantic Automotive Group, χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με τους γιατρούς, χρειαζόταν ένα μόσχευμα νεφρού.

Η υπάλληλός της, Ντέμπορα Στίβενς, προσφέρθηκε να βοηθήσει. Έτσι, προέβη σε επέμβαση, δωρίζοντας το ένα της νεφρό, που αν και δεν ήταν συμβατό για την εργοδότριά της, θα τη βοηθούσε να πάρει προτεραιότητα για τη σχετική λίστα αναμονής μοσχεύματος.


Όμως, όταν επέστρεψε στη δουλειά της, η Στίβενς παρουσίασε αγγειακά αλλά και ψυχολογικά προβλήματα, που όπως αναφέρει, οφείλονται στην επέμβαση. Αποτέλεσμα; Ζήτησε αναρρωτική άδεια, και αδυνατούσε για κάποιο διάστημα να ανταποκριθεί στη δουλειά της. Η πρωτοφανής απάντηση της εργοδότριάς της, που τελικά κατάφερε να βρει το μόσχευμα που χρειαζόταν χάρη στη θυσία της Στίβενς, ήταν να την απολύσει!

Τώρα, ο δικηγόρος της Στίβενς έχει καταθέσει σχετική προσφυγή στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Νέα Υόρκη, για διακρίσεις εντός του εργασιακού περιβάλλοντος.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ