2012-05-06 17:37:56
Φωτογραφία για Τι δείχνουν τα άστρα για το αποτέλεσμα των εκλογών!
Κατάρρευση των παλιών κομμάτων, σεισμούς και καταποντισμούς για τους αρχηγούς τους, ανάδειξη των «μικρών» σε μεγάλους… κατάργηση του μνημονίου, και σημαντικό μετεκλογικό ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τα άστρα, αν πιστέψουμε τις περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις.

Ιδού μερικές από αυτές που αλιεύσαμε στους γαλαξίες του διαδικτύου:

«Την ακτίνα ελπίδας την δείχνει ο Ουρανός στον Κριό που αρχίζει και καταργεί το μονοπώλιο της εξουσίας από τα παλαιά πρότυπα και δίνει μια νέα δυναμική στα πράγματα και στις καταστάσεις συνοδευόμενος από μια ανατροπή του κατεστημένου, λόγω της επικράτησης μιας μεγαλύτερης αλήθειας που θα αφορά εντονότερη δραστηριότητα, πρωτοβουλία, μαχητικότητα, καινοτομία και προοδευτικότητα. Σίγουρα αυτή την αλλαγή θα την φέρουν νέα άτομα με συνδυασμό κομμάτων που θα προκαλέσουν την πολιτική μας ζωή προς μια κατεύθυνση αλλαγής η κατάργησης ορισμένων η όλων των άρθρων του μνημονίου».


«Σε αυτές τις εκλογες ερχονται τα πάνω κάτω .Οι τελευταίοι γίνονται πρώτοι και οι πρώτοι τελευταίοι ενώ ηχηρά ονόματα βρίσκονται εκτός κοινοβουλίου. Κόμματα που θεωρούνται δεδομένα δεν θα εισέλθουν στο ελληνικό κοινοβούλιο,. Τα αστρολογικά φαινόμενα που αναφέραμε , έχουν ως αποτέλεσμα να δώσουν επτακομματική ή οκτακομματική Βουλή. Είναι οι εκλογές της λογισμικής νοθείας , στο 70% όπως ακριβώς το 1985 και το 2000. Ρυθμιστές αστρολογικά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ο Αντώνης Σαμαράς σαν Δίδυμος , είναι η χειρότερη περίοδος για αυτόν όσον αφορά τις ερχόμενες εκλογές. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σαν Αιγόκερως , η φιλοδοξία του τον οδήγησε στην απόφαση να συναινέσει σε αυτές τις εκλογές και οχι μονο . Οι δύο αυτοί αρχηγοί θα αλλάξουν, καθώς έρχονται διασπάσεις και αλλαγές όπως και στο ΚΚΕ. Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή αστρολογικά μπαίνει με υψηλό ποσοστό. Σε λίγο καιρό θα ξαναγίνουν εκλογές. Κίνηση για την επάνοδο Καραμανλή. Στην Ιστορία της Ελλάδος , τον προηγούμενο αιώνα δύο φορές είχαμε εκλογές τον μήνα Μάιο. Τυχαίο?»

«Ο Αλέξης Τσίπρας ουσιαστικά θα δεχτεί την αγάπη του κόσμου αλλά όπως είχε πει και ο Λένιν «Στην πολιτική, ηθική δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο σκοπιμότητα.». Έχοντας τον Κρόνο σε σύνοδο με τον Ουρανό ίσως θα πρέπει να ανοίξει λίγο το πολιτικό του ρεπερτόριο. Ο sarc ΔΙΑΣ σε αντίθεση με Γενέθλιο Ουρανό δείχνει τις προοδευτικές ιδέες αλλά η σύνοδος Βορείου Δεσμού σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ίσως να βγάλει μια ένδειξη αβεβαιότητας. Θέλει αρετή και τόλμη η πολιτική, Αλέξη. Ο Πλούτωνας θα είναι σε τρίγωνο (γης) με Δια και Άρη στο ζώδιο του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι μια σημαντική ένδειξη επιτυχίας».

ΠΗΓΗ: kentrinews.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ