2012-05-06 12:01:06
Φωτογραφία για Τα πέντε ζητήματα του Ντέμη
Ο Ντέμης Νικολαΐδης θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ και τον απασχολούν πέντε βασικά θέματα που είναι τα χρήματα, η εφορία, η συσπείρωση, η σταθερότητα και η στελέχωση.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ προβληματίζεται με την χρηματοδότηση της ΠΑΕ θέλοντας να εξοικονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πόρους, αλλά και να κάνει μια νέα συμφωνία με τοΔημόσιο για την καταβολή των οφειλομένων.

Οπως αναφέρει η Sportday, o Ντέμης επιχείρησε να στείλει μήνυμα συσπείρωσης, ενώ έβαλε οριστικά τέλος στην παραφιλολογία σχετικά μεΠρωτοδικείο και την αναζήτηση ΑΦΜ.

Οσον αφορά τα χρήματα, ο Νικολαΐδης ζήτησε απόΠαππά και Νοτιά 2 από τα 10 εκατ. ευρώ που θεωρεί ότι χρειάζεται η ΠΑΕ μέχρι τον Ιούνιο και φέρεται να έχει εξασφαλίσει περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Μετά το πέρας των εκλογών ο Ντέμης θα ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών, ώστε να οριστεί νέος διακανονισμός για τις οφειλές της Ένωσης προς την Εφορία. Πέρα από το 1,25 εκατ. ευρώ για το άρθρο 44, πρέπει να δίνονται κάθε μήνα περισσότερες από 60.000 ευρώ, με αποτέλεσμα τα λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ να αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ανά μήνα. Ο Ντέμης θα προσπαθήσει να αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός των δόσεων.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ