2012-05-05 23:47:51
Φωτογραφία για «Αγκάθι» το οικονομικό!
Η διαφορά που χωρίζει τον Ολυμπιακό με τον Όλαφ Μέλμπεργκ στο οικονομικό είναι η αιτία που δεν έχει επέλθει ακόμα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στο λιμάνι πάντως κάνουν συνεχείς προσπάθειες για να κλείσουν θετικά το ζήτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσφορά που έχει γίνει στον Μέλμπεργκ είναι αρκετά κάτω από τις αποδοχές που είχε μέχρι φέτος ο Σουηδός στόπερ. Στον Μέλμπεργκ δεν ήχησε τόσο καλά η συγκεκριμένη πρόταση. Ο έμπειρος αμυντικός περίμενε κάτι καλύτερο από οικονομικής πλευράς πάνω στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Πάντως οι Πειραιώτες κάνουν συνεχείς προσπάθειες για να τον πείσουν. Αυτό ήταν κάτι που φάνηκε και από το τετ α τετ που είχε ο διεθνής στόπερ με τον Γιάννη Βρέντζο. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες ενώ πρόβλημα με την διάρκεια του νέου συμβολαίου δεν έχει προκύψει παρά τις σχετικές διαρροές που υπήρξαν.

Από εκεί και πέρα συνεχίζουν να μην επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και φημολογίες περί παρουσίας του ατζέντη του Αριέλ Ιμπαγάσα στην χώρα μας για επαφές με την διοίκηση για το συμβόλαιο του πελάτη του. Την ίδια ώρα τα «σενάρια» που θέλουν τον «Κάνιο» να... γλυκοκοιτάζει την περίπτωση να κλείσει του χρόνου σε μία αραβική ομάδα συνεχίζουν να δίνουν και να παίρνουν.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ