2012-05-05 23:29:04
Φωτογραφία για ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΖΙΟΒΑΝΙ!
Φιλικό αγώνα προς τιμή του Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα σχεδιάζει στο άμεσο μέλλον η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σήμερα το απόγευμα δημιουργήθηκε "θέμα" από μήνυμα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, «facebook», το οποίο φέρεται πως ανήκει στον Βραζιλιάνο πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού για την παρουσία του στην φιέστα της Τετάρτης (9/5) και το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα.(Δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ)

Σύμφωνα με «κύκλους» της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δεν έγινε επίσημη πρόσκληση στον Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα για να παρευρεθεί στην φιέστα του Μαΐου και για αυτό τον λόγο, θέλησε να διαψεύσει τα συγκεκριμένα σενάρια.

Η σχέση που έχουν οι άνθρωποι τωου Ολυμπιακού με τον Βραζιλιάνο πρώην επιθετικό των ερυθρόλευκων είναι εξαιρετική. Στις αρχές Απριλίου, οι ιθύνοντες του Θρύλου ήρθαν σε επαφή με τον «Ζιο» για να τον ρωτήσουν αν προτίθεται να έρθει στην χώρα μας, από την στιγμή που στο παρελθόν έχει τονίσει πως είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο να έρθει στην Ελλάδα.

Η επικοινωνία αυτή δεν έγινε για την φιέστα της Τετάρτης (9/5) με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά διότι επειδή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σχεδιάζουν να οργανώσουν τον Αύγουστο ένα φιλικό, πιθανότητα με την Σάντος, στο οποίο θα τιμήσουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό για την προσφορά του στον Θρύλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Π.ΤΣΕΧ : Δεν ήταν γκολ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Π.ΤΣΕΧ : Δεν ήταν γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ