2012-05-05 23:06:27
Φωτογραφία για ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ: ΕΝΑ ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για τον Ολυμπιακό θεωρεί απρόσμενο γεγονός που έφτασε στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, ο Αντρέι Κιριλένκο, όπως τόνισε σε δηλώσεις, ενώ για τον αντίπαλο τους ΠΑΟ σημείωσε πως γνωρίζει από δύσκολες καταστάσεις, αλλά για τον Ρώσο φόργουορντ όλοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Αρχικά ο Αντρέι Κιριλένκο δήλωσε:

«Στο Final 4 βρίσκονται τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες. Η Μπαρτσελόνα έχει ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι όπως οι αντίστοιχοι του Παναθηναϊκού ξέρουν από τέτοιες καταστάσεις. Πολύ κοντά είναι και ο Ολυμπιακός. Ένα αουτσάιντερ που έχει καλούς παίκτες. Πάντως, κάθε ομάδα θέλει να νικήσει».

Αναφορικά με το μέλλον του και όλα όσα ακούγονται περί αποχώρησής του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το καλοκαίρι για λογαριασμό των Νιου Τζέρσεϊ Νετς ή κάποιας άλλης ομάδας από το ΝΒΑ, ο Κιριλένκο επισήμανε:

«Όταν έπαιζα στη Γιούτα μου είχαν αλλάξει ομάδα 20 φορές! Μπορεί τα πράγματα να είναι όπως τα λένε, μπορεί και όχι. Το μόνο σίγουρο που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ είναι να παίξω σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. Οι επιλογές μου είναι η ΤΣΣΚΑ και 30 ομάδες στο ΝΒΑ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η βέργα της μαγείας...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η βέργα της μαγείας...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ