2012-05-05 22:58:17
Φωτογραφία για ΑΚΛΙΛ: ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ... ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τζαμέλ Αμπντούν, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε αυτόν και την Εθνική ομάδα της χώρας του και με δηλώσεις, ο ατζέντης του, Καρίμ Ακλίλ, εκφράζει την επιθυμία να μην κληθεί στην Αλγερία ο πελάτης του, προκειμένου να επικεντρωθεί στον Ολυμπιακό και το Champions League.

Εκφράζει, παράλληλα και την απορία του γιατί ένας τόσο αναγνωρισμένος παίκτης δεν καλείται για διάφορους λόγους στην Εθνική, αφού σύμφωνα πάντα με τον Ακλίλ και τη «Le Buteur», έχει παρουσιάσει τρομερή βελτίωση και ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ακλίλ αρχικά τονίζει:

«Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Αμπντούν δεσμεύεται στην Εθνική του ομάδα, αυτή της Αλγερίας και πάντα ανταποκρίνεται με μεγάλη περηφάνια και ενθουσιασμό».

Και συνεχίζει:

«Τελευταία δεν καλείται στην Εθνική και δέχτηκε την απόφαση του προπονητή, ενώ εξακολουθεί να επικεντρώνεται στην ομάδα του. Αν κρίνουμε τις ικανότητές του, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε πως παίζει σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και του αξίζει η κλήση.


Νομίζω, όμως πως είναι θύμα κακού και λανθασμένου ίματζ. Όσο η πολιτική της ομοσπονδίας και του προπονητή δεν ξεκαθαρίζουν, όλα θα είναι αδιευκρίνιστα. Ωστόσο, οι Αλγερινοί γνωρίζουν την αξία του ως παίκτη, αλλά και ως ανθρώπου. Άρα, αυτό προκαλεί περισσότερα προβλήματα που αποφάσισε να επικεντρωθεί στην ομάδα του.

Προσωπικά, δυσκολεύομαι να κατανοήσω πως μπορούν να συνεχίσουν στην Εθνική χωρίς έναν 25χρονο ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Ναντ, είχε τις περισσότερες ασίστ στο πρωτάθλημα και θα παίξει με μια μεγάλη ομάδα στο Champions League. Πραγματικά δεν θα ήθελα να καλείται στην Εθνική ομάδα και να συνεχίσει την εξέλιξή του, γιατί αυτή η κατάσταση τον έχει ενοχλήσει πολύ στο παρελθόν».

Πιθανόν τα λόγια του Ακλίλ να εκφράζουν την προσωπική επιθυμία του Αμπντούν να σταματήσει το σίριαλ με την Εθνική, ώστε με 100% το μυαλό του στον Ολυμπιακό, να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν απερίσπαστοσ σε Ελλάδα και Champions League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ