2012-05-05 22:52:09
Φωτογραφία για Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα...
Τους Τάτο-Μήτρογλου περίμεναν στον Ολυμπιακό να δούνε στον τελικό Κυπέλλου (και λίγο ...Σκόνδρα ενόψει μεταγραφών), ο Επστάιν όμως κέρδισε πολλούς στο Λιμάνι με την παρουσία του.

Ο Γερμανός άσος ήταν για πολλούς ο καλύτερος παίκτης του Ατρόμητου στον τελικό και η απόδοσή του έγινε θέμα από κάποιες παλιές καραβάνες στον Ολυμπιακό.

Από την άποψη πως αυτός ο παίκτης πέρασε αλλά δεν ακούμπησε στην εποχή Βαλβέρδε, παρότι θα άξιζε ίσως μία ευκαιρία. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που φέτος ο Ολυμπιακός δεν είχε έναν καθαρό αριστερό χαφ, καθώς ο Μόνχε ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας ολόκληρη τη σεζόν και ο Φετφατζίδης απλώς περίμενε την ευκαιρία του.

Δεν είπε κανένας, φυσικά, πως ο Επστάιν ήταν για βασικός στον Ολυμπιακό. Πολύ περισσότερο τη φετινή σεζόν. Αν, όμως, είχε πάρει τις ευκαιρίες του Αμπντούν, για παράδειγμα, από τον Βαλβέρδε, δεν θα ήταν πολύ πιθανό οι "ερυθρόλευκοι" να είχαν κερδίσει αγωνιστικά έναν παίκτη που τους ανήκε αλλά τον άφησαν να φύγει;

Αυτή η κουβέντα έγινε στο Λιμάνι, όταν έσβησαν τα φώτα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς υπήρχαν φωνές (και υπάρχουν ακόμα) που θεωρούσαν πως ο Ντένις έπρεπε να είχε παραμείνει στον Ολυμπιακό www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ