2012-05-05 18:36:32
Φωτογραφία για ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ: Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ FINAL4 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
Ο πρώην παίκτης των «πράσινων», Ντέγιαν Μποντιρόγκα ανέλυσε τους ημιτελικούς του Final 4 της Κωνσταντινούπολης (11/13-05) και αναφέρθηκε και στο ζευγάρι Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα.

Για τον Ολυμπιακό, είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι η έκπληξη του Final 4. Ο Ίβκοβιτς έκανε εξαιρετική δουλειά, κάτι που φάνηκε τους τελευταίους δύο μήνες. Έβαλε δυο-τρεις νεαρούς παίκτες στην ομάδα, η οποία έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ με πολλή ενέργεια. Μερικοί από αυτούς έχουν μεγάλα αθλητικά προσόντα. Έχουν ελπίδες κόντρα στην Μπαρτσελόνα».

Για την Μπαρτσελόνα, σχολίασε:

«Η Μπαρτσελόνα είναι επίσης καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και προπονητή. Το κλειδί είναι ο Ναβάρο, αλλά κατά την άποψή μου εξαρτάται πολύ και από τον Χουέρτας. Είναι πολύ χρήσιμος ειδικά σε τέτοιου στυλ παιχνίδια. Αλλά υπάρχει βάθος πάγκου και άλλοι παίκτες είναι πολύ δυνατοί όπως ο Έιντσον και ο Εντόνγκ».

Η εκτίμησή του:

«Οι νέοι παίκτες που έβαλε ο Ολυμπιακός μέσα στο παιχνίδι του παίζουν καλά, έχουν κίνητρο, βγάζουν μεγάλη ενέργεια στο παρκέ. Η Μπαρτσελόνα έχει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ ανοικτό ματς μέχρι τέλους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ