2012-05-05 17:33:10
Φωτογραφία για ΕΒΔΟΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Μια μικρή αναδρομή στο τι έχουν πετύχει πολλές ομάδες από την ίδρυσή τους στα πρωταθλήματα της χώρας τους, κάνει η ιστοσελίδα "goal.com", και έχει επικεντρωθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σε 81 πρωταθλήματα Ισπανίας, έχει καταφέρει να κερδίσει τα 32.

Στη συνέχεια αναφέρεται στα κατορθώματα της ισπανικής ομάδας και σε αυτό το σημείο εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι έβδομος στην παγκόσμια κατάταξη με τις ομάδες που έχουν τα περισσότερα πρωταθλήματα, ενώ είναι τέταρτος στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Θρύλος της Ελλάδας είναι πίσω από τις Ρέιντζερς (54 πρωταθλήματα), Λίνφιλντ (50) και Σέλτικ (43) και πάνω από τη Ραπίντ (33) και Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Σπάρτα Πράγας (32).

Το πιο εντυπωσιακό, είναι το γεγονός ότι στην παγκόσμια κλίμακα, ο Ολυμπιακός χάνει μόλις άλλες τρεις θέσεις από τις Ορουγουανικές Πενιαρόλ (48), Νασιονάλ (43) και τη... Νότια Κίνα, ομάδα από το Χονγκ Κονγκ, που έχει 41. Ισοβαθμεί σε πρωταθλήματα με την Ολίμπια της Παραγουάης και είναι έβδομος παγκοσμίως, αφήνοντας πίσω του πάρα πολλές ομάδες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ