2012-05-05 15:59:07
Φωτογραφία για Αγωνία για τα αποτελέσματα των εξετάσεων της ιερόδουλου στο Αρκαλοχώρι
Ποινική δίωξη για μαστροπεία ασκήθηκε στο ζευγάρι των Βούλγαρων που φέρονται να εξέδιδαν τη 40χρονη ομοεθνή τους στο Αρκαλοχώρι. Ο 32χρονος και η 34χρονη... οδηγήθηκαν, χθες, ενώπιον του Εισαγγελέα, ωστόσο η εκδίκαση της υπόθεσης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας αναβλήθηκε για την Πέμπτη, λόγω της απουσίας του αστυνομικού που θα καταθέσει για την υπόθεση.

Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο για την υπόθεση της μαστροπείας μεν, κρατείται διοικητικά από την αστυνομία δε, καθώς διαμένει παράνομα στη χώρα. Εν τω μεταξύ παράπονα εξέφρασαν οι δύο Βούλγαροι για την κράτησή τους, εκφράζοντας την ανησυχία τους για τα δύο μικρά παιδιά τους, τα οποία λόγω της κράτησης των γονιών τους έχουν μείνει μόνα, χωρίς κανένα να τα φροντίσει.

Αναμονή για τις εξετάσεις της 40χρονης

Ωστόσο, χθες, υπεβλήθη σε ιολογικές και άλλες εξετάσεις, στο ΠΑΓΝΗ, η 40χρονη Βουλγάρα που σύμφωνα και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, εκδιδόταν στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου έναντι αμοιβής.

Για περίπου 10 ημέρες παρατείνεται η αγωνία στην περιοχή "δράσης" της, καθώς περίπου τόσο χρειάζεται για την έκδοση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ