2012-05-04 17:31:08
Φωτογραφία για Αλκοόλ σε σπρέι: Ψεκάζεις, Μεθάς άμεσα, Συνέρχεσαι άμεσα
Ένας Γαλλοαμερικάνος επιστήμονας έχει εφεύρει ένα νέο αλκοόλ σε σπρέι, το οποίο μεθάει τον χρήστη κατευθείαν! Ωστόσο, τα συμπτώματα της μέθης από το αλκοόλ σε σπρέι... κρατάνε μόλις λίγα λεπτά.

Το σπρέι, W|HH Quantum Sensations, δημιουργήθηκε από τον David Edwards και παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης έκθεσης στο Παρίσι.

Για τη μέθη από το σπρέι χρειάζονται μόλις 0,075milliliter. Με άλλα λόγια θα χρειαστούν 1000 σπρέι ώστε το επίπεδο της αλκοόλης να ισούται με αυτό που περιέχεται σε ένα συμβατικό ποτό.

Το μπουκάλι σχεδιάστηκε από τον Γάλλο σχεδιαστήPhilippe Starck και θα πωλείτε 26$.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίσθηση της μέθης φεύγει σχεδόν αμέσως και ο χρήστης μπορεί να περάσει ένα αλκοτέστ, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι δεν είναι πλέον υπό την επήρεια αλκοόλ.

Με άλλα λόγια αμέσως μετά το μεθύσι από το σπρέι, μπορείς να επιστρέψεις οδηγώντας στο σπίτι σου!

Ο David Edwards έχει δημιουργήσει και άλλα σπρέι τα οποία σου επιτρέπουν να δοκιμάσεις διάφορα φαγητά και ποτά, συμπεριλαμβανομένου του καφέ και της σοκολάτας, χωρίς να χρειαστεί να τα φας! Οι πωλήσεις αυτών των σπρέι έχουν ξεπεράσει τις 400.000 και περιμένουμε να δούμε πως θα πάει στην αγορά το αλκοόλ σε σπρέι!

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε σε πια κράτη θα είναι διαθέσιμο.

toraksereis.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ