2012-05-04 17:27:10
Φωτογραφία για Νέες αστρολογικές προβλέψεις για τις εθνικές εκλογές 6ης Μάη
Την ημέρα των εκλογών πάνω στο χάρτη της Ελλάδας επιδρούν οι παρακάτω αστρικοί παράγοντες αστρική αντίθεση Ερμή/Κρόνου πάνω στην τροπικό Ορίζοντα

-ένδειξη για παρεμπόδιση εκλογικών διαδικασιών, ένδειξη για μειωμένη συμμετοχή. Ψήφος ενοχική, απόφαση τελευταίας στιγμής με βάση τη φοβισμένη λογική της ανωτέρας βίας.

-πόλωση μεταξύ του γηραιού και του νεότερου εκλογικού σώματος των ψηφοφόρων που δημιουργεί ένα εκλογικό αποτέλεσμα ακραίο.

-κακές συνεννοήσεις, κακή απόφαση για συνεργασία που λαμβάνεται λόγω ανωτέρας βίας μεταξύ ενός πολύ παλαιού και ενός πολύ καινούριου κόμματος και κατόπιν προϋποθέσεων.

αστρικός Ερμής πάνω στην τροπική Δύση

ένδειξη για αμφίδρομη λύση σύμπραξης.

αστρικός Άρης πάνω στην τροπική αντίθεση Ηλιου/Κρόνου

ένδειξη για βίαιο ξέσπασμα μπλοκαρισμένης ενέργειας. Αντιδραστική ψήφος με πενιχρά όμως αποτελέσματα.


αστρικός Αρης πάνω σε προοδ. σύνοδο Ηλιο/Ερμή (12 λέοντα)

ένδειξη για βία, εξεγέρσεις. Ένδειξη ισχυρής ένστολης παρουσίας (πχ αστυνομικό σώμα, στρατός κλπ).

Ψήφος με ψυχολογία άρνησης και αντιδραστικότητας.

Ένδειξη για πεισματική άρνηση συνεργασίας. Ημέρα νέας πολιτικής έναρξης με ένα πρωτοφανές σχήμα (πχ κυβέρνηση αριστερής χροιάς), ασχέτως του εκλογικού αποτελέσματος.

αστρική αντίθεση Ερμή/Κρόνου πάνω σε προοδ. τροπικό Άρη (1 κριού)

ένδειξη για ασυνεννοησία μεταξύ κομμάτων και άγχος για άμεσο αποτέλεσμα. Εξαντλητικές και μαραθώνιες διεργασίες μέχρι να βγει κάποιο αποτέλεσμα.

Αποτέλεσμα όχι λαοφιλές αλλά αναγκαστικό και βεβιασμένο.

Σφοδρή σύγκρουση λόγω κεκτημένης ταχύτητας.

πανσέληνος στο Σκορπιό και αντίθεση Ερμή/Κρόνου

πόλωση εκλογικής ψήφου, πόλωση μεταξύ του γηραιού και του νεότερου εκλογικού σώματος που δημιουργεί ένα εκλογικό αποτελέσμα ακραίο. Ο δικομματισμός αντικαθίσταται από ένα νέο δίπολο συσπείρωσης που καθορίζεται από την ηλικία (νέοι ψηφοφόροι-γέροι ψηφοφόροι) και τις ανάγκες της.

Οι μεν θα ψηφίσουν με βάση το θυμικό τους και μια διάθεση εκδικητική (σκορπιός), ενώ οι δε θα αποφασίσουν για τη ψήφο τους ενοχικά τελευταία στιγμή με βάση τη φοβισμένη λογική της ανωτέρας βίας (Κρόνος).

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ - ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

-Παραδόξως, αστρολογικά, δεν διαφαίνεται πολυκομματική βουλή, σε αντίθεση με όσα προοιωνίζονται οι δημοσκοπήσεις...

-Επίσης, δεν φαίνεται επαναληπτικός γύρος εκλογών. Θα δοθεί άμεση, γρήγορη αν και βεβιασμένη λύση.

-Οι ψήφοι θα χωριστούν σε ένα δίπολο ηλικιακό και όχι κομματικό. Δηλαδή δεν θα μιλάμε πλέον για κομματική κόντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά για κόντρα των νεότερων (αντιδραστικοί ψήφοι διαμαρτυρίας) και των γηραιότερων ψηφοφόρων (συντηρητικοί ψήφοι φόβου).

-Τη μέρα των εκλογών θα σημειωθούν βίαια επεισόδια.

-Τελικά, ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος και μετά από περιπέτειες διαβουλεύσεων, φαίνεται να προκύπτει ένα νέο συνεργατικό πολιτικό σχήμα διαμαρτυρίας πρωτοφανές για τα δεδομένα (πχ κυβέρνηση αριστερής κατεύθυνσης), που όμως και πάλι δεν θα ικανοποιεί επαρκώς τη βούληση του Έλληνα -γι' αυτό και η αντοχή του σε μελλοντικούς κραδασμούς θα είναι ιδιαιτέρως εύθραυστη astromatics.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ