2012-05-04 15:47:05
Φωτογραφία για Για τη συναισθηματική ενδυνάμωση των νέων
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα «Εργαστήριο Συναισθηματικής Ενδυνάμωσης Παιδιών και Εφήβων» θα πραγματοποιηθεί υπό... την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων.

Το σεμινάριο δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες μέσα από βιωματικά εργαστήρια να κατανοήσουν το ρόλο της συναισθηματικής νοημοσύνης σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του ατόμου.

Απευθύνεται σε Παιδαγωγούς Προσχολικής Ηλικίας, Καθηγητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Καθηγητές Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης, Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Γονείς, Φοιτητές Ανάλογων Ειδικοτήτων (επί πτυχίο). Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Dr. Θεοδώρα Παπαδοπούλου, Γλωσσολόγος, Λέκτορας Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Ψυχολογίας, University of Greenwich, Διευθύντρια Προγραμμάτων Ειδικής Αγωγής N. Y. C. University of Bolton (UK)

Σε δήλωσή τους ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA) Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ
. Ιωάννης Μαρωνίτης και η εισηγήτρια του σεμιναρίου κ. Θεοδώρα Παπαδοπούλου υπογράμμισαν πως στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει στην ενίσχυση γνωστικών ικανοτήτων, στη βελτίωση της αυτοεικόνας/ αυτοεκτίμησης του ατόμου, στην αποφυγή φαινομένων επιθετικότητας εντός και εκτός του σχολικού πλαισίου και στη βελτίωση ενδο-οικογενειακών σχέσεων.

Το σεμινάριο θα γίνει στον Πολυχώρο του Ομίλου INTERNATIONAL ACTION ART (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 - Νίκαια, Περιβολάκι), από το Περιοδικό Education Life, την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 και ώρα 10.30μ.μ.-17.00μ.μ.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
elzoni.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ