2012-05-01 12:08:42
Φωτογραφία για ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΡΙΞΕΙ» ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ Β' GROUP ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
Με τα μέχρι πρότινος δεδομένα ο Ολυμπιακός είχε τον 16ο καλύτερο συντελεστή από όλες τις ομάδες που εξασφάλιζαν την συμμετοχή τους στο επόμενο Champion League και άρα δεδομένα βρισκόταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων.

Για τον Ολυμπιακό αρνητική εξέλιξη μπορεί να αποτελέσει:

-Να χάσει την τέταρτη θέση η Νιούκαστλ στην Αγγλία, η οποία πλέον απειλείται και από Τότεναμ αλλά και από Τσέλσι σε διπλό ταμπλό. Η ομάδα του Ντι Ματέο διεκδικεί και την τέταρτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και να μπει απευθείας στους ομίλους μέσω κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ

-Στην Ιταλία να προλάβει μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ιντερ, που έχει πιάσει ήδη την τρίτη θέση τη Λάτσιο

-Όσον αφορά τη Ρωσία να κατακτήσει τελικά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη δεύτερη θέση και στην Ολλανδία να προλάβει το δεύτερο εισιτήριο η Αϊντχόφεν.

Αν ο Ολυμπιακός πέσει από τη 16η θέση, τότε θα εξαρτάται από τον προκριματικό των μη πρωταθλητών. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα καλύτερο συντελεστή από ερυθρόλευκους θα είχαν μόνο Μπράγκα και Ντιναμό Κιέβου. Οι ομάδες με υψηλότερο συντελεστή μπορεί στη χειρότερη περίπτωση να γίνουν και έξι και ο Ολυμπιακός να «ψάχνει» στο χειρότερο σενάριο τέσσερις αποκλεισμούς.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι η υπόθεση να μείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος σε αντίθεση με πέρυσι που ο πρωταθλητής Ελλάδας ήξερε τέτοια εποχή ότι θα ήταν σίγουρα στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ