2012-05-01 12:07:07
Φωτογραφία για Η Ελένη Φιλίνη μιλάει για το ρόλο της σε ελληνοτουρκική σειρά, πως την επέλεξαν και αποκαλύπτει το παρασκήνιο των γυρισμάτων
Επτά χρόνια μετά τα «Σύνορα της αγάπης», τη σειρά που άνοιξε το δρόμο για τα τουρκικά σίριαλ στη χώρα μας, ένας νέος ελληνοτουρκικός έρωτας θα γεννηθεί στην οθόνη Αυτή τη φορά όμως το πάθος και την ένταση που έχουν οι Έλληνες όταν ερωτεύονται θα επιχειρήσει να αποδώσει η Ελένη Φιλίνη, η οποία θα υποδυθεί το ρόλο της Καλλιόπης, μιας Ελληνίδας που κλέβει την καρδιά ενός Τούρκου ψαρά.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ως ψαρά θα δούμε τον Τούρκο ηθοποιό Ερντάλ Οζγιαγτζιλάρ, που έγινε γνωστός στη χώρα μας ως « Μπακλαβατζίογλου» από το ρόλο του Καχραμάν στα « Σύνορα της αγάπης».

Η σειρά γυρίζεται σε Μυτιλήνη και Αϊβαλί και έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί τον Μάιο στην Τουρκία. Εκτός από την Ελένη Φιλίνη που θα παίξει την Ελληνίδα, η διανομή και των υπόλοιπων ρόλων που αφορούν πρόσωπα Ελλήνων έχει γίνει επίσης σε Έλληνες ηθοποιούς.

Ο τίτλος της σειράς είναι « Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ» . Η Ελένη Φιλίνη περιέγραψε στο TV Έθνος την υπόθεση του έργου : «Το σενάριο θέλει τον πρωταγωνιστή να έχει δύο γυναίκες. Μια Ελληνίδα και μια Τουρκάλα. Πάλι ο ελληνοτουρκικός έρωτας είναι στο προσκήνιο, αλλά υπάρχει και μια δεύτερη γυναίκα στην Τουρκία».


Τη μητέρα της Καλλιόπης που θα ενσαρκώσει η Ελένη Φιλίνη, θα υποδυθεί η Καίτη Παπανίκα που μαθαίνουν τουρκικά και μάλιστα με προφορά, γιατί οι παραγωγοί δεν θέλουν να ντουμπλάρουν τις φωνές.

« Η προετοιμασία που είχα να κάνω ήταν τεράστια. Το σίριαλ θα παιχτεί στο κρατικό κανάλι της Τουρκίας. Εδώ δεν γνωρίζω ακόμη που θα παιχτεί κι αν ενδιαφέρει κάποιο κανάλι να το αγοράσει. Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο σενάριο, μια πολύ ωραία ιστορία με καλό καστ. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην αρχή των γυρισμάτων και βρίσκομαι διαρκώς ανάμεσα στη Μυτιλήνη, το Αϊβαλί και την Αθήνα. Υποδύομαι την Καλλιόπη, την Ελληνίδα σύζυγο του Ερντάλ» περιέγραψε η Ελένη Φιλίνη στο TV Έθνος.

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα στη Λέσβο, όπου οι πρωταγωνιστές ήρθαν σε επαφή.

« Μόλις με είδε ο Ερντάλ είπε ότι όταν φανταζόταν την Καλλιόπη ήταν σα να έβλεπα εμένα. Σίγουρα βοήθησαν τα πολύ ελληνικά χαρακτηριστικά μου. Οι Τούρκοι είδαν πολλές Ελληνίδες για το συγκεκριμένο ρόλο. Πρώτη φορά παίρνω μέρος σε τουρκική παραγωγή και τα συναισθήματα είναι πολύ ωραία. Και γιατί να μην είναι άλλωστε».
entertv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ