2012-04-29 23:39:45
Φωτογραφία για ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ντόμινο εξελίξεων, όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει στον Ολυμπιακό από την έκβαση που θα έχουν τα θέματα ανανεώσεων ή αποχωρήσεων των Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μοντέστο και των δανεισμών των Μαρκάνο, Μακούν, Ορμπάιθ και Καζίμ.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ καθοριστικές για τον Ολυμπιακό Οκτώ συμβόλαια παικτών λήγουν με τους δανεικούς Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, Ιβάν Μαρκάνο και Πάμπλο Ορμπάιθ να βρίσκονται προς την έξοδο, με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό να θεωρείται ήδη «τελειωμένος» και να ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στην Γαλατασαράι.

Οι υποθέσεις των Αριέλ Ιμπαγάσα, Φρανσουά Μοντέστο και Ζαν Μακούν φαίνονται αρκετά δύσκολες, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να μοιάζουν «μετέωροι», αλλά με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να συνεχίζει να έχει την διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αργεντίνου αρκεί να δεχθεί μείωση αποδοχών, τον Πάντελιτς να είναι σχεδόν σίγουρος ότι θα μείνει και του χρόνου και τον Μέλμπεργκ να μην έχει απαντήσει ακόμα στην προσφορά που του έχει γίνει.


Όσον αφορά στον Σουηδό, τον οποίο και θέλουν σίγουρα να κρατήσουν οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων, βάσει των όσων διαρρέουν από τον Ολυμπιακό έχει ακόμα πολλές πιθανότητες να ανανεώσει, χωρίς όμως να είναι πια τόσο βέβαιο. Και αυτό γιατί ο ίδιος φαίνεται να περιμένει κάτι άλλο και ίσως λίγο πιο καλές απολαβές για τη νέα χρονιά.

Από εκεί και πέρα υποψήφιοι για αποχώρηση είναι και οι Βιθέντε Μόνχε και Σήφης Δασκαλάκης, ενώ αναμένεται η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το τι θα συμβεί με τους ποδοσφαιριστές, που είχαν παραχωρηθεί με μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ