2012-04-29 20:29:38
Φωτογραφία για Ρεπό, φιλικά και προετοιμασία για το Final-Four
Ρεπό, φιλικά και προετοιμασία για το Final-Four

29/4/2012

Ρεπό έχουν την Κυριακή (29/4) οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ξεκινάει η προετοιμασία τους για το Final-4, ενώ αναμένεται να δώσουν και δύο φιλικά ματς πριν πάνε στην Πόλη στις 9 Μαΐου.

Ο Ολυμπιακός "σκούπισε" τον Πανιώνιο στα ημιτελικά των playoffs, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή (29/4) ώστε να ξεκουραστούν και από την Δευτέρα άπαντες θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το Final-Four της Κωνσταντινούπολης (11-13/Μαΐου).

Τα μόνα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερυθρόλευκοι έχουν να κάνουν με τον Πέρο Άντιτς και τον Έισι Λο.

Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, αλλά από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως τόσο ο Σκοπιανός φόργουορντ (ενοχλήσεις στον αυχένα), όσο και ο Αμερικανός γκαρντ (τροφική δηλητηρίαση), θα προπονηθούν κανονικά μαζί με την ομάδα από την Δευτέρα (30/4), λαμβάνοντας κανονικά μέρος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει Final-Four.


Έτσι, βέβαια, που έχει δομηθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι θα χρειαστεί να μείνουν για 12 μέρες δίχως αγωνιστικό ρυθμό, καθώς το επόμενο τους επίσημο παιχνίδι είναι ο ημιτελικός κόντρα στην Μπαρτσελόνα στις 11 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη.

Για αυτόν τον λόγο στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο σκέφτονται να κανονίσουν δύο φιλικά ματς μέσα σε αυτό το διάστημα, ώστε οι Πειραιώτες να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το Final-Four.

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ