2012-04-29 20:09:06
Φωτογραφία για Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, σκέψεις και προτροπή από αναγνώστη
Τον Εθνικό ύμνο της Ελλάδος αναρωτιέμαι από πότε όλοι εσείς οι δήθεν αριστερο-προοδευτικοί, οι κεντρώοι, οι πασόκοι, οι νεοδημοκράτες, οι υπέρμαχοι του Λαού, οι διεθνιστές που... υπερασπίζεστε τους κακόμοιρους λαθρομετανάστες, έχετε να τραγουδήσετε;

Η αριστερά είναι εξόχως χρήσιμη για τη Δημοκρατία αλλά έτσι όπως λειτουργεί στην Ελλάδα είναι εξόχως και το ίδιο επικίνδυνη με τα δύο κόμματα εξουσίας.

Οι περισσότεροι από εσάς, δεν έχετε καμία σχέση με τα αριστερά κόμματα έτσι όπως αυτά λειτουργούν και παρόλο που νομίζετε ότι ταυτίζεστε, σας "δουλεύουν" διότι έχουν πετύχει τη διοχέτευση της αγανάκτησης σας σε ιδεολογικά επίπλαστα και ανεφάρμοστα μονοπάτια.

Από πότε έχετε να σκεφτείτε ότι στη χώρα που ζείτε και που λέγεται Ελλάδα,η ιστορία έχει ποτιστεί με αίμα ,μάχες και ανάσταση από τις στάχτες; Ξεχάσατε το αίμα Ηρώων αγωνιστών μέσα σε βάθος χρόνου χιλιετηρίδων και ξαφνικά έχετε γίνει όλοι ένα με τη διαπλοκή έμμεσα ή άμεσα.


Δεν θυμάστε τους Ήρωες της ελληνικής επανάστασης ,τους αρχαίους μας προγόνους,το θαύμα του 1940 ;

Τόσο πολύ έχει εισέλθει μέσα σας το μικρόβιο της αμνησίας που πλέον συμφωνείτε με τα προδοτικά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αλλά και των άλλων τριών κομμάτων της Βουλής που δήθεν κόπτονται για άμεση δημοκρατία και ανατροπή του μνημονίου όταν αποτελούν τα ίδια αυτά κόμματα μέλη του συστήματος ;

Είναι επιλεκτική αυτή η μνήμη και σύντομα θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί διότι δεν έχετε ακόμα καταλάβει προφανώς ότι χάσαμε τη χώρα μας από τους προδότες που έχουν ονοματεπώνυμο και βρίσκονται σε συγκεκριμένα κόμματα συνεπικουρούμενα από τα υπόλοιπα τρία που προσποιούνται ότι ενώ διαφωνούν,τελικά συμφωνούν για να μην χάσουν το παραδάκι που ρέει άφθονο, τις θέσεις που έχουν κολλήσει στα τροφαντά κολ@ρ@κια τους και την εξασφάλιση των τρισέγγονων τους.

Ναι , αυτές οι εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρωπαϊκής υπόστασης μιας Ευρώπης ενωμένης και όχι επιλεκτικά υποδουλωμένης στους μασόνους και στους σιωνιστές που εκπροσωπούνται επάξια μέχρι στιγμής από αυτούς τους ξεφτιλισμένους πολιτικούς που χρησιμοποιούν τη Ελληνική Δημοκρατία για να εξυπηρετούν τα δικά τους και μόνο συμφέροντα.Τώρα ανακάλυψαν τον τροχό,τους κακούς λαθρομετανάστες, το λαμόγιο Τσοχατζόπουλο που σύντομα μετά τις εκλογές θα βγεί εκτός φυλακής.

Τώρα ανακάλυψαν ότι η Νέα Δημοκρατία και το Πασόκ έκαναν τραγικά λάθη και το ανακάλυψαν ποιοί; Αυτοί που μέχρι πριν ένα μήνα ήταν βουλευτές αυτών των κομμάτων και που τώρα κατηγορούν πάλι, μόνο και μόνο για ίδιον συμφέρον,για να μην χάσουν τη θεσούλα τους στη Βουλή και τα πλεονεκτήματα που έχουν σε σχέση με τους υπόλοιπους δύστυχους Έλληνες οι οποίοι τους παρακολουθούν και αναρωτιούνται πόσο γουρούνια τελικά μπορεί να είναι.

Τι ωραία που θα ήταν αν ένα πρωΐ να πήγαινε κάποιος και έκλεινε τους διακόπτες των καναλιών στον Υμητό!

Πράξη άκρως δημοκρατική σε αντίθεση με αυτό που οι περισσότεροι κοιμισμένοι ακόμα συνέλληνες μου ,θεωρούν ως πράξη αντιδημοκρατική ,ακραία και χουντική.

Ναί ,η δημοκρατία αν θέλουμε να ξαναέρθει στη χώρα αυτή πρέπει να περάσει πρώτα από μια ακραία κατάσταση.Το τωρινό σύστημα εξουσίας είναι ανίκανο και παντελώς διεφθαρμένο ώστε να μπορέσει να κάνει επανεκκίνηση (reset) της χώρας μας και όχι μόνο της οικονομίας μας.Μιας χώρας που ακόμα και η Τράπεζα της Ελλάδος έχει πουληθεί αφού πρώτα με τις ευχές των διοικητικών συμβουλίων των ταμείων,έπαιξαν τζογάροντας τα χρήματα των ελλήνων πολιτών στα χρηματοπιστωτικά προϊόντα και τα έχασαν.

Εσχάτη προδοσία δηλαδή και κανείς δεν είναι στη φυλακή.

Αυτοί είναι, αυτοί που θέλετε να ψηφίσετε και που σας έχουν ατροφήσει τους εγκεφάλους σας με την πλύση εγκεφάλου που σας κάνουν καθημερινά ότι δήθεν η χώρα θα χαθεί από προσώπου Γης,ότι θα καταστραφεί και ότι όλες οι πληγές του Φαραώ θα πέσουν για να καταστρέψουν τη χώρα αν .........δεν τους ψηφίσετε και αν δεν πούμε ΝΑΙ στο ευρώ που το έχουμε χρυσοπληρώσει εδώ και δέκα χρόνια.

Φοβικό σύνδρομο για Έλληνες δεν υπήρξε ποτέ ούτε πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον.Είμαστε γενναίος λαός ,είμαστε ο πραγματικός ευρωπαϊκός λαός που δίδαξε στο Δυτικό ημισφαίριο όλες τις σημερινές επιστήμες,γράμματα και πολιτικές αρχές ενώ τα στοιχεία μας στο πέρασμα των αιώνων επεκτάθηκαν σε ολόκληρο τον πλανήτη.

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ - ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Μας φυλακισαν μεσα σε μια επιπλαστη ελευθερια που μας προσεφεραν χρησιμοποιωντας τη δημοκρατια ως εργαλειο και μεσο της ατομικης τους ανελιξης.

Εμεις οι Ελληνες μπορουμε να αλλαξουμε την Ελλαδα και την Ευρωπη απο την καταστροφη.

Ψηφιστε εξωκοινοβουλευτικα κομματα και κομματα, εστω που ξεφυγαν απο τους πεντε συγκατοικους της ελληνικης κοινοβουλευτικης δημοκρατιας των 38 τελευταιων ετων. 

Σπαστε τα δεσμα της υποτελειας.

Σπαστε τα δεσμα της υποδουλης χωρας μας, πρωτα μεσω των δικων σας δεσμων με αυτους που σας τα εχουν φορεσει.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ - ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ